Oris levittäytyy ympäri Suomea

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Oris tunnetaan hyvän hinta-laatusuhteen kelloistaan, joista etenkin Aquis-malliston sukeltajankellot ovat nousseet suureen suosioon. Suomessa Oris on laajentunut maahantuoja Kultakeskuksen toimesta systemaattisesti ympäri Suomea yhden paikallisen jälleenmyyjän taktiikalla.

Uusina paikkakuntina Lahti ja Joensuu

Oris on viimeisten kuukausien aikana bongattu ainakin kahdelta uudelta paikkakunnalta. Lahdessa Oris on myynnissä Lahden Kellokeskuksessa ja Joensuussa jälleenmyyjänä toimii Prismassa sijaitseva Kulta-Center. Molemmat jälleenmyyjät kuuluvat Timanttiset-ketjuun.

Lahden Kellokeskuksen Oris-tarjontaa.
Lahden Kellokeskuksen Oris-tarjontaa.

Joensuun Kulta-Centerin Oris-tarjontaa.
Joensuun Kulta-Centerin Oris-tarjontaa.

Joensuun Kulta-Centerin yrittäjä Olli Huttunen kommentoi Oriksen tuoretta edustusta seuraavasti:

Harkitsin Oriksen ottamista valikoimaamme parin vuoden ajan, sillä se on saanut hyvin huomiota mm. kelloharrastajien parissa. Etenkin Aquis-sukeltajankellomallisto on kiinnostanut kuluttajia, joten Oriksen myötä saimme laadukkaan sveitsiläismerkin kivijalkamyymälämme lisäksi myös verkkokauppamme puolelle.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana kummallakin uudella Oris-paikkakunnalla on vahva paikallinen kelloharrastajayhteisö, joiden jäsenet ovat ilolla tervehtineet uutta tulokasta.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.