Oris levittäytyy ympäri Suomea

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Oris tunnetaan hyvän hinta-laatusuhteen kelloistaan, joista etenkin Aquis-malliston sukeltajankellot ovat nousseet suureen suosioon. Suomessa Oris on laajentunut maahantuoja Kultakeskuksen toimesta systemaattisesti ympäri Suomea yhden paikallisen jälleenmyyjän taktiikalla.

Uusina paikkakuntina Lahti ja Joensuu

Oris on viimeisten kuukausien aikana bongattu ainakin kahdelta uudelta paikkakunnalta. Lahdessa Oris on myynnissä Lahden Kellokeskuksessa ja Joensuussa jälleenmyyjänä toimii Prismassa sijaitseva Kulta-Center. Molemmat jälleenmyyjät kuuluvat Timanttiset-ketjuun.

Lahden Kellokeskuksen Oris-tarjontaa.
Lahden Kellokeskuksen Oris-tarjontaa.
Joensuun Kulta-Centerin Oris-tarjontaa.
Joensuun Kulta-Centerin Oris-tarjontaa.

Joensuun Kulta-Centerin yrittäjä Olli Huttunen kommentoi Oriksen tuoretta edustusta seuraavasti:

Harkitsin Oriksen ottamista valikoimaamme parin vuoden ajan, sillä se on saanut hyvin huomiota mm. kelloharrastajien parissa. Etenkin Aquis-sukeltajankellomallisto on kiinnostanut kuluttajia, joten Oriksen myötä saimme laadukkaan sveitsiläismerkin kivijalkamyymälämme lisäksi myös verkkokauppamme puolelle.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana kummallakin uudella Oris-paikkakunnalla on vahva paikallinen kelloharrastajayhteisö, joiden jäsenet ovat ilolla tervehtineet uutta tulokasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat