Oris Hank Aaron Limited Edition – baseball-legendan jalanjäljillä

Oris esitteli baseball-legenda Hank Aaronin mukaan nimetyn Oris Hank Aaron Limited Edition -kellon, jota valmistetaan 2297 kappaletta. Luku vastaa Aaronin baseball-urallaan tekemien juoksujen määrää, joka on edelleen Major League Baseballin ennätys.

Henry Louis “Hank” Aaron syntyi 5. helmikuuta 1934, Mobilessa, Alabamassa. Hän pelasi 23 kautta Major League Baseball -sarjassa vuosina 1954–1976, joista 21 kautta Milwaukee/Atlanta Bravesissä ja kaksi Milwaukee Brewersissä. Hän oli myös vuonna 1957 voittamassa World Seriesiä. Vuonna 1974 hän rikkoi Babe Ruthin lähes 40 vuotta vanhan kunnariennätyksen. 

Oris Hank Aaron Limited Edition
Hank Aaron. Kuva: Oris.

Aaron ei koskaan pyrkinyt julkisuuteen, mutta hänen maineikkaat saavutuksensa baseball-kentällä ja sen ulkopuolella nostivat hänet parrasvaloihin. Huolimatta menestyksestään ja sitä seuranneesta ihailusta, Hank oli aina tunnettu arvokkuudestaan ja nöyryydestään.

Oris Hank Aaron Limited Edition

Oris Big Crown Pointer Date -malliin pohjautuvan kellon teräskuoren halkaisija on 40 mm, joten kello istuu mainiosti myös pienempään ranteeseen. Valkoista kellotaulua koristaa Aaronin peliasusta tutut huomiovärit: sininen ja punainen. Selkeälukuisen kellotaulun ehkä mielenkiintoisin kohta on reunalla kiertävä päivämääräkehä, jota punaisella kolmiolla varustettu osoitin osoittaa kertoen oikean päivämäärän. Ratkaisu on piristävän poikkeava, ja Big Crown Pointer Date -kellomallin tavaramerkki.

Valoisa ja tyylikäs kokonaisuus on viimeistelty sinisellä nahkarannekkeella, jossa on baseball-hansikkaan tyyliset ompeleet. Mukana tulee myös samaa värimaailmaa mukaileva NATO-tyyppinen kangasranneke. 

Suosittelemme

Kello tukee Hank Aaronin ja hänen vaimonsa perustamaa Chasing the Dream -säätiötä, joka tukee stipendein vähäosaisimpien nuorten tavoitteita ja unelmia urheilun saralla.

Oris Hank Aaron Limited Editionin laatikon kantta koristaa Aaronin pelinumero. Pakettiin kuuluu kellon lisäksi hillityn tyylikäs nahkaranneke ja sporttinen NATO-kangasranneke, sekä rannekkeenvaihtotyökalu. Kelloa valmistetaan 2297 kappaletta, ja sen hinta on 2300 euroa. Kello sopii ulkoasunsa ja kokonsa puolesta niin vapaa-aikaan kuin formaalimpaankin tilaisuuteen. 

Pähkinänkuoressa

 • Malli: Oris Hank Aaron Limited Edition
 • Mallinumero: 01 754 7785 4081-Set
 • Koneisto: Oris 754
 • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
 • Käyntivara: 38 tuntia
 • Kuoren materiaali: ruostumaton teräs
 • Kuoren halkaisija: 40 mm
 • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
 • Vesitiiviys: 50 m / 5 bar
 • Ranneke: nahka, ja kankainen nato-ranneke
 • Hinta: 2300 euroa

Kelloa myy Suomessa: Kultakeskuksen jälleenmyyjät

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Oris X Bracenet – kalaverkkoa kellotauluun

Bracenet-järjestön ja Oris-kellomerkin yhteistyön tuloksena syntynyt Aquis Date -malliston sukeltajankello on ainutlaatuinen teos, jonka kellotaulu on valmistettu merenpohjasta kerätyistä kalastusverkoista. On arvioitu, että vuosittain...

Esittelyssä TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche

TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche juhlistaa Carrera-kellomallin ja Porsche 911 -automallin kuuden vuosikymmenen mittaista taivalta.  Sveitsiläiskellovalmistaja TAG Heuer tunnetaan useista ikonisista kellomallistoistaan, joista tänä...

Älykellon ranneke täydentää tyylisi

Kello on paljon enemmän kuin pelkkä ajanmittari. Se on myös osa yksilöllistä tyyliä. Älykellot ovat tuoneet perinteiseen kelloon modernin ulottuvuuden sekä uutta monipuolisuutta. Yksi...

Grand Seikon 9S-kaliiperin juhlamallisto täydentyy kahdella GMT-mallilla

Vuosi 2023 on Grand Seikolle juhlavuosi. Vuonna 1998 julkaistiin Grand Seikon kehittelemä 9S-koneistosarja, joka lopullisesti sinetöi Grand Seikon maineen horologiseen kärkikaartiin koneistonvalmistuksen osalta. Tätä...

Tyyliniekan uusimmat