Näin solmit Prince Albert -solmun

Solmion solmiminen on helposti opittava perustaito. Toisin kun yleisesti ajatellaan, täysin symmetrinen solmio ei ole välttämättömyys. Epäsymmetrinen solmu rikkoo sopivasti klassisen tyylin jäyhiä linjoja, ollen samalla klassista.

Yksi käyttökelpoisimmista solmioista on Prince Albert -solmu, joka tunnetaan myös nimellä double Four-in-Hand. Kuten nimestä voi päätellä, on kyseessä muunnelma klassisesta englantilaisesta solmusta (Four-in-Hand, eli FiH)

Koska liikkuva kuva kertoo enemmän kuin tuhat valokuvaa, päätimme tehdä Tyyliniekan lukijoiden iloksi ja avuksi selkeän videon siitä, kuinka Prince Albert -solmu solmitaan.

1 KOMMENTTI

  1. Oijoi, muistui mieleeni kaksikin vanhaa juttua kroatien kaulahuiveista. Kerran neuvoin pikkuveljelle puhelimessa kravattisolmun. Kas siinäpä oli pedagoginen probleemi kerrassaan! Sopii kokeilla…

    Ja sitten aikoinaan neljännesvuosisata sitten, jolloin puolustusvoimien lomapuku käsitti mm. kravatin ja prässihousut (eikä mitään antropofagien sissiarmeijan maastohousuja ja t-paitaa, kuten nykyään rappion aikana), opetin koko muulle tuvalle kravattisolmun, että olisimme päässeet ensimmäiselle iltalomalle. O tempora, o mores!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat