Näe ja osta upeita kotimaisia koruja Lahdessa: Aika Tyylikäs –tapahtuma 11.10.2019

Vuoden koru – suunnittelijoita mukana näytteilleasettajina

Stylefellow’n tyylikkään elämän lifestyle-tapahtuma, Aika Tyylikäs, järjestetään nyt seitsemännen kerran. Paikka on tänä syksynä Lahden Isku Center. Tällä kertaa mukana on loistava kattaus upeita kotimaisia koruja, sillä paikalle saapuu useampi Kuukauden koru –artikkelisarjassa esitelty suunnittelija.

Tilaisuus on hieno mahdollisuus nähdä monipuolinen valikoima kotimaisia taidokkaita koruja ja tavata suunnittelijoita. Lisäksi illan aikana on kätevää ostaa omat suosikkikorut itsellesi ilman välikäsiä. Samalla, erityisesti miesten, kannattaa myös pohtia hyvissä ajoin tulevat joululahjaostokset kuntoon. Kotimainen koru on laadukas lahja, jonka tuoma ilo kestää pitkään.

Tämän vuoden Vuoden koru –ehdokkaista mukana ovat Pioni Design, Carita Blomqvist Design ja Bu.ké. Vuoden koru 2018 –ehdokkaista korujaan tulee esittelemään Chao-Hsien Kuo yhdessä Vuoden Kultaseppä 2019 -palkitun puolisonsa Eeron Hintsasen kanssa. Tapahtumassa suunnittelijat esittelevät korumallistojaan monipuolisesti ja pääset myös ihastelemaan luonnossa Vuoden koru 2019 –ehdokkaana olevia koruja.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan. Tilaisuus on maksuton.  Tervetuloa!

Hydrangea, Bu.ké

Mari Ruohomäen Bu.kén koruista voi sanoa lausahduksen ”kaunis kuin kukka” useammassakin merkityksessä. Korut ikuistavat puutarhan kauneuden ikikukiksi. Malliston Hydrangea-korut ovat jäljennetty aidosta hortensian kukasta tarkkoine yksityiskohtineen. Hydrangea-koruissa modernikin nainen voi piipahtaa hetkeksi salaisen englantilaisen puutarhan tunnelmaan, jossa silmäkulmastaan voi nähdä pilkahduksen Shakespearen Kesäyön unelman keijuista.

Varis, Carina Blomqvist

Carina Blomqvistin Varis-koruissa vaikuttaa ensi silmäyksellä olevan pimeyden voimia ja metsän synkkyyttä. Variksen tarina on kuitenkin ensi vaikutelmaa voimallisesti ja kauniimpi. 3D-tekniikan avulla korusarjaan on vangittu koukuttavia tekstuureja ja pintoja kauniiksi yksityiskohdiksi. Varis-mallistoon on saatavilla monipuolisesti erilaisia koruvaihtoehtoja, myös miehille, joissa fantasia sekoittuu Suomen luontoon.

Suosittelemme

Serenity, Pioni Design

Pioni Designin Jaana Junkkaalan suunnitteleman Serenityn tarina sai alkunsa noin kaksi vuotta sitten fasaaneista. Koruissa on tuore henkäys moderniutta, mutta ainekset ajattomiksi klassikoiksi. Malliston pronssiset ja hopeiset vaihtoehdot innostavat rohkeampiinkin yhdistelmiin. Serenity on kuitenkin myös loistava valinta mikäli pidät hillityistä koruista, mutta toivot kuitenkin koruiltasi hieman näyttävämpää kokoa.

Silver Wind, Chao-Hsien Kuo

Chao-Hsien korut ovat kuin veistoksia, joissa ilmentyy luovuus ja ääretön taito. Joulukuun 2018 Kuukauden koruna esitelty Silver Wind jättää upeudellaan sanattomaksi. Mitä lähemmin Chao-Hsien Kuon koruihin tutustuu, sitä enemmän vakuuttuu siitä, että Chaon korut ovat korujen sijaan taideteoksia. Chaon Silver Wind –sarjan korujen kauneudesta on helppo hurmaantua kuten myös erityisen vahvan omaleimaisesta olemuksesta. Yksi osa omaleimaisuutta on Chaon koruille hyvin ominainen tekniikka, anticlastic, jossa kaareutuvat muodot kaartuvat vastakkaisiin suuntiin.

Lue lisää