Mukama – astetta tyylikkäämpi verkkokauppa

Kaupallinen yhteistyö: Mukama

Mukama on kohtuullisen uusi kotimainen verkkokauppa, josta voi ostaa tyylikkäitä arkeen soveltuvia tavaroita, kuten lompakoita, laukkuja, korttikoteloita, muistivihkoja ja mobiilisuojia. Tuotevalikoima on omaperäinen ja päivittyy tasaiseen tahtiin. Yhdistävä tekijä käytännöllisyyden lisäksi on ekologisuus; iso osa tuotteista on tehty kierrätysmateriaaleista ja ne on tehty kestämään.

Mukaman edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Bellroy, Mujjo, Elvis & Kresse, Status Anxiety, Ideal & Co, Costo, Field Notes, Moleskine ja Klean Kanteen. Näistä erityisesti Mujjon tuotteet ovat iskeneet tajuntaani.

Mujjon Macbook Sleeve ja iPhone 6 Plus -suojakansi ovat päivittäisessä käytössä.
Mujjon Macbook Sleeve ja iPhone 6 Plus -suojakansi ovat päivittäisessä käytössä.

Löysin Mukaman ja Mujjon Facebookin mainonnan kautta, kun olin etsimässä hyviä asiakirjakansioita. Tuolloin matkaani tarttui Mujjo Macbook Folio, joka on päivittäisessä käytössä osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi. Kun työnantajani yhdenmukaisti kone- ja puhelinkannan Applen tuotteisiin, tuli minulle pakottava tarve hommata tyylikäs suoja iPhonelleni. Mujjon nahkaiseen suojaan päädyin silläkin kertaa.

Viimeistelty tilausprosessi

Mukaman valtti on ehdottomasti yksi parhaista verkko-ostamisen kokemuksista, josta moni verkkokauppias voi ottaa mallia. Verkkokauppa on itsessään helppokäyttöinen ja informatiivinen millä tahansa päätelaitteella ja ostaminen on tehty helpoksi. Mutta kodinkonekauppiasmaisesti voin todeta, että ei siinä vielä kaikki.

Mukama-lahjakortti (50-200 €).

Ehkä helpoin tapa kannustaa kerran ostanut asiakas uudelleen ostoksille on onnistunut ostokokemus, joka ei pääty kassalle. Mukaman prosessi on huolellisesti mietitty, eli tilausvahvistuksen jälkeen sain sähköpostiini seurantakoodin ja toimituksen vastaanottamisen jälkeen vielä järkimarkkinointiviestin, jossa tiedusteltiin tyytyväisyyttäni tuotteeseen ja palveluun. Tämä palaute kannustettiin antamaan julkisesti.

Suosittelemme

Mukama-palautekysely

Suomalaisen Kookoskone Oy:n pyörittämä Mukama on tutustumisen arvoinen verkkokauppa.

Lue lisää