Muista, kunnioita ja tee hyvää rannekoruilla

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tehdä hyvää ja kunnioittaa sotiemme sankareita.  AAGAARD yhteistyössä suomalaisen Kultasydän-ketjun kanssa lahjoittaa jokaisen From Soldier to Soldier –korun myyntihinnasta 5% Sotiemme Veteraaneille.

       

From Soldier to Soldier –rannekorujen tausta juontaa amerikkalaisten laskuvarjojääkäreiden perinteisiin,  mutta tanskalainen sotilas Stefan Hylleborgin aloitteesta hyväntekeväisyysmallisto sai alkunsa AAGAARDilla. Hylleborg oli mukana taisteluissa Afganistanissa, jossa tutustui amerikkalaiseen laskuvarjojääkäriin, jonka näki valmistavan rannekoruja laskuvarjonarusta ja uniformun napeista.

Toisen maailmansodan aikana rannekkeet toimivat selviytymisvälineinä. Myöhemmin niistä tuli ystävyyden rannekkeita sotilaiden välillä, jonka sotilas teki toiselle saatavilla olevista materiaaleista – myös hyvänonnen amuletiksi. Tällaisen korun Hylleborg sai amerikkalaiselta laskuvarjojääkäriltä. Tästä hän sai idean hyödyntää rannekoruja hyväntekeväisyyden apuna kerätessään rahaa liettualaisen kersantin, jonka hän näki menehtyvät taistelussa, omaisille. Nyt koruja on myyty maailmalla jo useita vuosia ja samoin Suomessa korut ovat mallistossa pitkäkestoisena hyväntekijäisyysmuotona.

Suosittelemme

From Soldier to Soldier -koruvalikoima koostuu pääsääntöisesti rannekoruista, mutta myös riipuksia sarjasta löytyy. Sarjassa on malleja erityisesti miehille, mutta myös naisille ja lapsille. Rannekorut ovat valmistettu tiheästi punotusta paracord-narusta ja hopeasta. Paracord, eli laskuvarjonaru, on valmistettu nailonista ja on materiaalina todella kestävää.

Rannekkeita löytyy useissa väreissä, kuten esimerkiksi mustana, tummansinisenä, camo-värityksellä ja pinkkinä. Hopeisia solkivaihtoehtoja löytyy erilaisia. Ovaaleja solkia on sekä ”From Soldier to Soldier” –tekstillä että  ilman. Lisäksi sydämenmallisia solkia on pelkistettyinä hopeisina, mutta myös timantilla ja kokonaan zirkoniaupotuksilla peitettyä mallia. Myös riipuksia löytyy ovaalinmallisina ja sydämenmuotoisina.

Kultasydän –jäsenliikkeillä on myymälöissä erilaiset valikoimat From Soldier to Soldier –koruja. Lähimmän myymälän löydät helposti tästä. Käy paikan päällä valitsemassa oma suosikkisi. Idea korujen takaa lähti yhdessä miehestä ja nyt myös sinä voit olla mukana tekemässä hyvää.

From Soldier to Soldier -koruja myyvät Kultasydän -ketjun liikkeet. Viisi prosenttia jokaisen myydyn korun myyntihinnasta lahjoitetaan Sotiemme Veteraanit -järjestölle. Kultasydän –jäsenliikkeet myyvät Suomessa tanskalaisen AAGAARDin koruja yksioikeudella. Kultasydän päätyi AAGAARDiin etsiessään skandinaavista designia erityisesti nykypäivän miehille ja otti lämpimin sydämien yhteistyössä AAGAARDin ja Sotiemme Veteraanien kanssa From Soldier to Soldier –malliston valikoimiinsa.

Tanskalainen AAGAARD on yksi Skandinavian johtavista koruvalmistajista. Aagaardin valikoimista löytyy niin kauniita, klassisesti muotoiltuja koruja kuin trendikkäitä, huippumuodin mukaisia luomuksia. AAGAARD valmistaa koruja hopeasta sekä kullasta.

Kuvauksien korujen hinnat: miesten rannekoru 79€, naisten rannekoru 129€, riipus 139€. Lähimmän Kultasydän-jäsenliikkeet löydät tästä.

Lue lisää