Maurice Lacroix Aikon #tide – vuoden kesäkello?

Kaupallinen yhteistyö: Kulta-Center

Maurice Lacroix esitteli Aikon #tide -kellomalliston, joka on valmistettu suurelta osin merestä kerätystä muovista.

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Maurice Lacroix toi kevään kynnyksellä markkinoille tähän aikaan sopivan, edullisemman hintaluokan kellomalliston yhteistyössä Tide Ocean SA:n kanssa, joka on erikoistunut merimuovien jalostukseen ja kierrätykseen.

Yhteen kelloon ja pakkaukseen käytetään 17 pullon verran kierrätysmuovia.

Maurice Lacroix Aikon #tide

Maurice Lacroix Aikonin kuori on vain 11 millimetriä paksu.

Aikon #tide -kelloissa on rannekkeen pikakiinnitysmekanismi, joten tyylin vaihtaminen erivärisellä rannekkeella käy helposti ilman työkaluja.
Aikon #tide -kelloissa on rannekkeen pikakiinnitysmekanismi, joten tyylin vaihtaminen erivärisellä rannekkeella käy helposti ilman työkaluja.

Yhteistyön lopputuloksena Aikon #tide -kellon kuori, vetonuppi, kellonkehä ja takakansi on tehty lasikuituun yhdistetystä muovimateriaalista, joka on Maurice Lacroixin mukaan kaksi kertaa kovempaa ja viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen muovi. Kellon ranneke on valmistettu kumista, jonka valmistaja pyrkii korvaamaan myöhemmin niin ikään kierrätysmuovilla.

Maurice Lacroix Aikon #tide

Komposiittimateriaalista valmistettu kello tarjoaa käyttäjälleen kevyen rannetuntuman, jota laadukkaan tuntuinen kumiranneke tukee hienosti. Osa keveydestä tulee myös käytetystä kvartsikoneistosta. Huolettomaan käyttöön suunnatusta kellosta indikoi myös luvattu sadan metrin vesitiiviys, sekä viiden vuoden takuu, joten Aikon #tide ranteessa voi mennä minne tahansa.

Suosittelemme

Maurice Lacroix Aikon #tide Maurice Lacroix Aikon #tide Maurice Lacroix Aikon #tide

*Aikon #tide on värikäs mallisto, joka on kuin luotu huolettomaan käyttöön. Tämän lisäksi kymmenen eri väriyhdistelmän mallisto tarjoaa pukeutumiseen hienoja vaihtoehtoja. Osassa malleissa on kevyttä bling-blingiä, jotka erottaa “timanttisista” minuutti-indekseistä, kuten alla olevan kuvan sinisessä mallissa.

Aikon tide sinisellä kellotaululla.
Osassa kellotauluissa on 44 timantilla (yhteensä 0,1 karaattia) tehdyt minuutti-indeksit, jotka tuovat kellotauluun hienovaraista säihkettä.

*Aikon #tide -mallistolla tavoitellaan selkeästi nuorempaa ja ympäristötietoisempaa kuluttajakuntaa, jolle myös tyyli on tärkeää. Kelloharrastajalle Aikon #tide tarjoaa hauskan hyppäyksen kevyempään päähän, jonka vastapainoksi ranteeseen saa iloista mieltä tuovan, huolettoman käyttökellon vaikkapa kesän erilaisiin rientoihin. Maurice Lacroix Aikon #tide on siis erinomainen valinta kesäkelloksi. Aikon #tide -malliston kellot maksavat 690 euroa.

* Sisältää affiliate-linkin

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Maurice Lacroix
 • Mallisto: Aikon #tide
 • Mallinumero: AI2008-60060-300-0
 • Koneisto: Sveitsiläinen kvartsikoneisto
 • Kellon kuori: kierrätysmuovista ja lasikuidusta valmistettu komposiitti
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 40 mm
 • Kuoren paksuus: 11 mm
 • Lasi: safiiri
 • Vesitiiviys: 100 m (10 bar)
 • Rannekkeen leveys: integroitu
 • Ranneke: kumi, muovisoljella
 • Hinta: 690 €

Lue lisää