Maurice Lacroix Aikon #tide – vuoden kesäkello?

Kaupallinen yhteistyö: Kulta-Center

Maurice Lacroix esitteli Aikon #tide -kellomalliston, joka on valmistettu suurelta osin merestä kerätystä muovista.

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Maurice Lacroix toi kevään kynnyksellä markkinoille tähän aikaan sopivan, edullisemman hintaluokan kellomalliston yhteistyössä Tide Ocean SA:n kanssa, joka on erikoistunut merimuovien jalostukseen ja kierrätykseen.

Yhteen kelloon ja pakkaukseen käytetään 17 pullon verran kierrätysmuovia.

Maurice Lacroix Aikon #tide

Maurice Lacroix Aikonin kuori on vain 11 millimetriä paksu.

Aikon #tide -kelloissa on rannekkeen pikakiinnitysmekanismi, joten tyylin vaihtaminen erivärisellä rannekkeella käy helposti ilman työkaluja.
Aikon #tide -kelloissa on rannekkeen pikakiinnitysmekanismi, joten tyylin vaihtaminen erivärisellä rannekkeella käy helposti ilman työkaluja.

Yhteistyön lopputuloksena Aikon #tide -kellon kuori, vetonuppi, kellonkehä ja takakansi on tehty lasikuituun yhdistetystä muovimateriaalista, joka on Maurice Lacroixin mukaan kaksi kertaa kovempaa ja viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen muovi. Kellon ranneke on valmistettu kumista, jonka valmistaja pyrkii korvaamaan myöhemmin niin ikään kierrätysmuovilla.

Maurice Lacroix Aikon #tide

Komposiittimateriaalista valmistettu kello tarjoaa käyttäjälleen kevyen rannetuntuman, jota laadukkaan tuntuinen kumiranneke tukee hienosti. Osa keveydestä tulee myös käytetystä kvartsikoneistosta. Huolettomaan käyttöön suunnatusta kellosta indikoi myös luvattu sadan metrin vesitiiviys, sekä viiden vuoden takuu, joten Aikon #tide ranteessa voi mennä minne tahansa.

Suosittelemme

Maurice Lacroix Aikon #tide Maurice Lacroix Aikon #tide Maurice Lacroix Aikon #tide

*Aikon #tide on värikäs mallisto, joka on kuin luotu huolettomaan käyttöön. Tämän lisäksi kymmenen eri väriyhdistelmän mallisto tarjoaa pukeutumiseen hienoja vaihtoehtoja. Osassa malleissa on kevyttä bling-blingiä, jotka erottaa “timanttisista” minuutti-indekseistä, kuten alla olevan kuvan sinisessä mallissa.

Aikon tide sinisellä kellotaululla.
Osassa kellotauluissa on 44 timantilla (yhteensä 0,1 karaattia) tehdyt minuutti-indeksit, jotka tuovat kellotauluun hienovaraista säihkettä.

*Aikon #tide -mallistolla tavoitellaan selkeästi nuorempaa ja ympäristötietoisempaa kuluttajakuntaa, jolle myös tyyli on tärkeää. Kelloharrastajalle Aikon #tide tarjoaa hauskan hyppäyksen kevyempään päähän, jonka vastapainoksi ranteeseen saa iloista mieltä tuovan, huolettoman käyttökellon vaikkapa kesän erilaisiin rientoihin. Maurice Lacroix Aikon #tide on siis erinomainen valinta kesäkelloksi. Aikon #tide -malliston kellot maksavat 690 euroa.

* Sisältää affiliate-linkin

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Maurice Lacroix
 • Mallisto: Aikon #tide
 • Mallinumero: AI2008-60060-300-0
 • Koneisto: Sveitsiläinen kvartsikoneisto
 • Kellon kuori: kierrätysmuovista ja lasikuidusta valmistettu komposiitti
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 40 mm
 • Kuoren paksuus: 11 mm
 • Lasi: safiiri
 • Vesitiiviys: 100 m (10 bar)
 • Rannekkeen leveys: integroitu
 • Ranneke: kumi, muovisoljella
 • Hinta: 690 €

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat