Marks & Spencer Suomeen

Tänään jysähti pienimuotoinen uutispommi, kun S-ryhmä ilmoitti tuovansa tunnetun brittiläisen Marks & Spencer -ketjun Suomeen franchising-sopimuksella. Ensimmäinen myymälä avataan lokakuun alussa Sokos Helsingin yhteyteen, ja kaksi muuta myymälää saman kuun lopussa Jyväskylän Sokos-keskukseen ja Hämeenlinnan Goodman-kauppakeskukseen. Keväällä 2015 avataan Tampereen, Lahden ja Lappeenrannan myymälät, Porin vuoron ollessa saman vuoden syksyllä.

Tyylitietoiselle miehelle luvassa on mielenkiintoinen tuttavuus, sillä kotimaassaan Marks & Spencer on tunnettu vaatettaja. Heidän Best of British -vaatemallistonsa on kuvien perusteella tutustumisen arvoinen kokonaisuus, joten toivottavasti se rantautuu Suomeen. Lisäksi ainakin flanellihousut ja alusvaatteet ovat hyvän hinta-laatusuhteen maineessa.

Marks & Spencer on brändi, jolle on tunnusomaista brittiläinen tyylikkyys, korkealuokkainen laatu sekä houkuttelevat hinnat. Olemme innoissamme päästessämme tuomaan vaatevalikoimamme parhaat tuotteet suomalaisille asiakkaille myöhemmin tänä vuonna.Francois Smeyers, M&S:n Euroopan aluejohtaja

Suomenkielinen verkkokauppa avautuu keväällä 2015.

Kuva: Marks & Spencer
Kuva: Marks & Spencer

Lue lisää