LVMH uudistaa kellodivisioonansa johtoporrasta – Jean-Claude Biver luopuu operatiivisista tehtävistään

Kelloalan suurvaikuttaja, Jean-Claude Biver on ilmoittanut siirtyvänsä syrjään LVMH:n kellodivisioonan operatiivisesta johdosta ns. non-executive chairman -rooliin ja hänet korvaa marraskuun 1. päivä alkaen aiemmin mm. Yves Rocherin johtajana toiminut Stéphane Bianchi. Järjestelyn myötä Hublotin ja Zenithin toimitusjohtajat raportoivat suoraan 53-vuotiaalle Bianchille, josta tulee kellodivisioonan lisäksi TAG Heuerin johtaja.

Jean-Claude Biver
Jean-Claude Biver

Toinen osa kellodivisioonan uudistamista on LVMH:n omistaja Bernard Arnaultin 23-vuotiaan pojan, Frédéric Arnaultin, nimittäminen TAG Heuerin strategia- ja digijohtajaksi, jota ennen hän on toiminut vuodesta 2017 alkaen TAG Heuerin Connected Watches’in johtajana.

Jean-Claude Biverin siirtyminen sivuun päivittäisjohtamisesta ja Frédéric Arnaultin eteneminen TAG Heuerin johtoportaassa kielii siitä, että omistajaperhe haluaa ottaa entistä suuremman roolin ja kontrollin kellodivisioonasta muiden omistamiensa brändien tapaan. Tästä hyvä esimerkki on Louis Vuitton, jonka toimitusjohtajana toimii Frédéric Arnaultin siskopuoli Delphine Arnault.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat