Longines Legend Diver sai uutta väriä

Longines Legend Diver -sukeltajankellomallisto sai uutta väriä, kun valmistaja esitteli sinitauluisen ja ruskeatauluisen mallin.

Vuonna 2007 ensiesitelty Legend Diver -mallisto, joka on saanut inspiraationsa menneiden vuosikymmenien aikana esitellyistä Longinesin sukeltajankelloista, on noussut kellonystävien suosioon vintage-henkisen ulkonäkönsä ja nykyaikaisen teknologian ansiosta.

Longines Legend Diver

Legend Diver -kellomalliston yksi vahvuus on sen tunnistettavuus, joista selkein tunnuspiirre on kello kahden ja neljän kohdalla sijaitsevat ruuvilukittavat vetonupit (toisesta hallitaan osoittimia ja päivyriä, toisesta kellotaulun sisällä olevaa pyörivää kellonkehää). Toinen selkeä tunnuspiirre on kellonkuoren linjakkaat ja varsin kapeat korvakkeet, jotka tekevät kellosta sporttisen näköisen.

Legend Driver on aito sukeltajankello, sillä siinä on syvempäänkin päätyyn riittävä 300 metrin vesitiiviys.

-- MAINOS --

Modernia otetta Legend Driverissa edustaa 42 millimetrin koon lisäksi heijastesuojattu safiirilasi, jonka läpi kauniisti viimeisteltyä ja selkeää – sekä indeksien sekä osoittimien osalta voimakkaasti luminoitua – kellotaulua on ilo katsella. Nykyaikaa edustaa myös 64 tunnin käyntivaran tarjoava Calibre L888.5 -koneisto, jossa on Longinesille varta vasten suunniteltu antimagneettinen piijousi.

Longines Legend Diver
Longines Legend Diverin kierrettävästä takakannesta löytyy malliston aiemmista kelloista tuttu sukeltajan figuuri. Takakannen lisäksi katse kiinnittyy pieneen harkittuun yksityiskohtaan – kierrelukittavan vetonupin päässä olevaan ruutukaiverrukseen.

Longines toi Legend Diver -mallistoonsa kaksi värivaihtoehtoa, joista sinisessä mallissa on tummansininen strukturoitu nahkaranneke, kun taas ruskeatauluisessa mallissa on sileäpintainen ruskea nahkaranneke. Tarvikerannekkeita käyttävät tervehtivät ilolla sitä, että rannekkeen korvakeleveys on 22 millimetriä.

Yhteenveto

Uusien värien myötä 42 millimetrin Legend Diverista on kehkeytynyt monipuolinen ja samalla kuitenkin kohtalaisen hillitty kellomallisto sporttista elämäntyyliä arvostavalle kuluttajalle. Lienee vain ajan kysymys, milloin väriskaala laajenee Longinesin pienempään, 36 millimetrin Legend Diver -mallistoon.

Nyt esiteltyjen Longines Legend Driver -kellomallien suositushinta on 2.310 euroa ja ne ovat myynnissä valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Uusille Legend Diver -sukeltajankelloille myönnetään viiden vuoden kansainvälinen takuu.

Kuvat: Longines

-- MAINOS --

Pirkan Kellon kuuma kello
Kaupallinen yhteistyö

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Suomalainen kelloalan palkintogaala palkitsi vuoden parhaat

Tyyliniekka Watch Awards -palkintogaala järjestettiin 24. helmikuuta Tampereella Courtyard by Marriott Tampere City -hotellilla suorana Youtube-lähetyksenä, jossa palkittiin voittajat...

Seuraa suoraa lähetystä 24.2.2021 kello 19: Tyyliniekka Watch Awards

Suomen merkittävin kelloalan palkintogaala Tyyliniekka Watch Awards järjestetään 24. helmikuuta Tampereella Courtyard by Marriott -hotellilla Youtube-lähetyksenä, jossa palkitaan voittajat...

Casio G-SHOCK Shougeki-Maru Limited Edition MRG-B2000SH-5ADR

G-SHOCK MRG-B2000SH-5ADR on saanut inspiraationsa Shougeki-Marusta, alkuperäisestä KABUTO-kypärästä, jollaisista japanilaiset Samurai-taistelijat tunnettiin. G-SHOCK on kunnostautunut teknisesti pomminvarmojen digitaalikellojen valmistajana, jonka...

Uutuus: Oris Whale Shark Limited Edition

16Sveitsiläinen Oris on jälleen hyvällä asialla, ja tukee uudella Oris Whale Shark Limited Edition -kellomallilla uhanalaisen valashain suojelemista.  Atlantilla, Intian...

Seiko Prospex Alpinist Mountain Sunset 2021 Limited Edition SPB201J1

Seiko Prospex Alpinist Mountain Sunset 2021 on japanilaisvalmistajan toinen pelkästään Eurooppaan suunnattu Alpinist-kellomalli. Seikon kulttisuosiota nauttiva, vuonna 1959 esitelty Alpinist-kellomalliston...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.