Longines Legend Diver sai uutta väriä

Longines Legend Diver -sukeltajankellomallisto sai uutta väriä, kun valmistaja esitteli sinitauluisen ja ruskeatauluisen mallin.

Vuonna 2007 ensiesitelty Legend Diver -mallisto, joka on saanut inspiraationsa menneiden vuosikymmenien aikana esitellyistä Longinesin sukeltajankelloista, on noussut kellonystävien suosioon vintage-henkisen ulkonäkönsä ja nykyaikaisen teknologian ansiosta.

Longines Legend Diver

Legend Diver -kellomalliston yksi vahvuus on sen tunnistettavuus, joista selkein tunnuspiirre on kello kahden ja neljän kohdalla sijaitsevat ruuvilukittavat vetonupit (toisesta hallitaan osoittimia ja päivyriä, toisesta kellotaulun sisällä olevaa pyörivää kellonkehää). Toinen selkeä tunnuspiirre on kellonkuoren linjakkaat ja varsin kapeat korvakkeet, jotka tekevät kellosta sporttisen näköisen.

Legend Driver on aito sukeltajankello, sillä siinä on syvempäänkin päätyyn riittävä 300 metrin vesitiiviys.

Modernia otetta Legend Driverissa edustaa 42 millimetrin koon lisäksi heijastesuojattu safiirilasi, jonka läpi kauniisti viimeisteltyä ja selkeää – sekä indeksien sekä osoittimien osalta voimakkaasti luminoitua – kellotaulua on ilo katsella. Nykyaikaa edustaa myös 64 tunnin käyntivaran tarjoava Calibre L888.5 -koneisto, jossa on Longinesille varta vasten suunniteltu antimagneettinen piijousi.

Longines Legend Diver
Longines Legend Diverin kierrettävästä takakannesta löytyy malliston aiemmista kelloista tuttu sukeltajan figuuri. Takakannen lisäksi katse kiinnittyy pieneen harkittuun yksityiskohtaan – kierrelukittavan vetonupin päässä olevaan ruutukaiverrukseen.

Longines toi Legend Diver -mallistoonsa kaksi värivaihtoehtoa, joista sinisessä mallissa on tummansininen strukturoitu nahkaranneke, kun taas ruskeatauluisessa mallissa on sileäpintainen ruskea nahkaranneke. Tarvikerannekkeita käyttävät tervehtivät ilolla sitä, että rannekkeen korvakeleveys on 22 millimetriä.

Yhteenveto

Uusien värien myötä 42 millimetrin Legend Diverista on kehkeytynyt monipuolinen ja samalla kuitenkin kohtalaisen hillitty kellomallisto sporttista elämäntyyliä arvostavalle kuluttajalle. Lienee vain ajan kysymys, milloin väriskaala laajenee Longinesin pienempään, 36 millimetrin Legend Diver -mallistoon.

Suosittelemme

Nyt esiteltyjen Longines Legend Driver -kellomallien suositushinta on 2.310 euroa ja ne ovat myynnissä valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Uusille Legend Diver -sukeltajankelloille myönnetään viiden vuoden kansainvälinen takuu.

Kuvat: Longines

Lue lisää