Longines HydroConquest TwoTone tuo väriä kevääseen

Longines värittää kevättä 2021 erittäin mielenkiintoisella avauksella – ikoninen HydroConquest sai lisää väriä TwoTone-mallistolla.

Longines toi markkinoille kevään 2021 aikana erittäin mielenkiintoisen ja yllättävänkin malliston, nimittäin merkin kivijalka HydroConquest -sukeltajankellomallisto sai uuden TwoTone-sarjan. Yksinkertaistettuna se tarkoittaa kahden eri värin eli teräksen ja kelta- ja ruusukullan sekoitusta. Useammin pukukellomallistoista löytyvä ominaisuus on nyt siis siirretty työkalumaisempaan sukeltajankelloon.

Teräksen ja kullan sekoitus – TwoTone – jakaa totisesti mielipiteitä. Tavoitteena tälle on tuoda häivähdys eleganssia ja luksusta teräksiseen kelloon, se siis sijoittuu normaalin malliston ja kultakellojen välille. Joskus se onnistuu, useimmiten ei (allekirjoittaneen oma mielipide, huom.). Metalliranneke eritoten mielestäni kärsii tästä eniten, luoden siitä jotenkin halvan oloisen, vaikka tavoite on nimenomaan täysin päinvastainen. Kultainen keskikaista yleensä on joko kultaa tai kultapinnoitettua terästä.

Grey & Rosegold

Longines HydroConquest on suosittu sukeltajankello tuhannen euron hintaluokassa. Kellosta löytyy kaikki mitä uskottavasta sporttikellosta pitääkin löytyä: 300 metrin vesitiiviys, jämäkkä yksisuuntainen kellonkehä, kierrelukittava vetonuppi ja tukeva metalliranneke. Kelloa on aikojen saatossa saanut monessa eri koossa ja eri väriyhdistelmillä. Kellonkehä vaihtui alumiinisesta keraamiseen parisen vuotta sitten.

Army Green

Uudessa sarjassa on kuusi eri väriyhdistelmävaihtoehtoa 41 millimetrin koossa. Taulun väreinä löytyvät mallistosta jo entuudestaan tutut sininen, musta, harmaa ja mattavihreä. Kellonkehä on aina saman värinen kellotaulun kanssa. Valittavana on vielä kaikki vaihtoehdot joko kultaisena tai ruusukultaisena kaksivärisenä mallina, eli uusia vaihtoehtoja on peräti 12 kappaletta.

Suosittelemme

Kaksivärisen metallirannekkeen lisäksi jokaisessa kellossa on erittäin hienona yksityiskohtana kellonkehän kultainen reuna sekä tämän vastinparina kullanvärinen vetonuppi, sekä kultaiset viisarit taulun kultaisine yksityiskohtineen. Kaksiväristä metalliranneketta tarjotaan mustan, sinisen ja vihreän kanssa, taulun väristä kumiranneketta on tarjolla mustaan, siniseen ja harmaaseen kelloon.

Mykistävän hieno mustakultainen HydroConquest

Omaa silmää eritoten hivelevät kumirannekkeiset vaihtoehdot ja niistä mustatauluinen vaihtoehto. Mustan ja kullan yhdistelmä on ehdoton suosikkini kelloissa ja Longines on kehitellyt niistä loistavan kellon.

Kuten alussa totesin, TwoTone jakaa mielipiteitä. Minulla on melko korkea kynnys ottaa käyttöön kaksivärinen kello metallirannekkeella, mutta Longinesin kumirannekkeen kanssa ostopäätös olisi suorastaan helppo – niin hieno mustan ja kullan yhdistelmä on. Longines on joka tapauksessa ottanut rohkean askeleen suositun mallistonsa kanssa, ja nyt varmasti jokaiselle löytyy sopiva HydroConquest.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Longines
 • Malli: HydroConquest TwoTone 41
 • Koneisto: L888
 • Käyntitaajuus: 25 200
 • Käyntivara: 72 tuntia
 • Kuori: ruostumaton teräs
 • Kuoren halkaisija: 41 mm
 • Kellon paksuus: 12 mm
 • Lasi: safiiri
 • Vesitiiviys: 300 m (30 ATM)
 • Ranneke: teräs
 • Rannekkeen leveys: 21 mm
 • Hinta: 1740 €

Lue lisää