London Undercoverin sateenvarjo

Kaupallinen yhteistyö: Mukama

0
6443
London Undercover
London Undercover

Kevään kynnyksellä suomalainen kohtaa jälleen rakkaan kesäheilansa – sateen. Koska kyse on yleensä kompleksinen rakkaustarina, ottaa häveliäs suomalainen usein mukaansa myös kolmannen pyörän, eli sateenvarjon. Ei ole kuitenkaan aivan sama millainen sateenvarjo tulee erottamaan suomalaisen ja sateen, sillä tilanteet vaihtelevat kaatosateista voimakkaisiin puhureihin.

London Undercover

Onneksi rakkaat englantilaisserkkumme ovat tällä saralla jatkuvassa laboratoriokokeessa, sillä tunnetusti Sumujen saarilla jos missä sataa lähes aina ja kaikkialla. Näin ollen englantilainen sateenvarjo on varma valinta myös suomalaiseen säähän.

London Undercover on laadukkaiden sateenvarjojen valmistaja

Suomalainen Mukama-verkkokauppa otti hiljaittain valikoimiinsa englantilaisen London Undercoverin sateenvarjot, joista sain valita yhden kenttätestiin. Mukaman valikoimissa on kahta eri mallia, Classic ja Whangee, joista jälkimmäinen on pienempään tilaan taittuva bambukahvainen sateenvarjo. Tässä mallissa etenkin oliviinvihreä sateenvarjo houkutteli kovasti.

London Undercoverin oranssia väriä sisältävä sateenvarjo on sateisen päivän piristys.
London Undercoverin oranssia väriä sisältävä sateenvarjo on sateisen päivän piristys.

Päädyin kuitenkin Classic-malliin siitä syystä, että oli jo pidemmän aikaa etsinyt vastaavanlaista klassista sateenvarjoa, joka olisi muun värinen kuin musta. Kun näin valikoimissa tummansinisen liituraitakuvioisen ja sisäpuolelta oranssin sateenvarjon, olin myyty. Tämä malli on kuin tehty piristämään sateisen päivän tunnelmaa.

London Undercover on sateen charmantti seuralainen.
London Undercover on sateen charmantti seuralainen.

Useamman sadepäivän kokemuksella voin todeta, että Classic-mallin sateenvarjo on vankkaa tekoa ja se täyttää tehtävänsä erinomaisesti. Varjo on riittävän iso siihen, että sen alla pysyy kuivana kovassakin sateessa. Tarvittaessa sen suojassa pysyy suhteellisen kuivana pariskuntakin.

London Undercover on klassisen tyylikäs sateenvarjo.
London Undercover on klassisen tyylikäs sateenvarjo.

Sateenvarjon muotoilu on klassinen ja sen muotokieli on yksityiskohtia myöten arvokkaan hillitty. Vaahterapuinen varsi tuo varjoon sopivaa arvokuutta funktionaalisuutta unohtamatta. Sateenvarjon kahvasta saa hyvän otteen.

Vaahterapuinen kahva ja varsi on tyylikäs ratkaisu.
Vaahterapuinen kahva ja varsi on tyylikäs ratkaisu.

London Undercover Classic

Sateenvarjon rakenne on jämäkkä ja tämän huomaa erityisesti puhureissa. Varjo ei nitku tuulessa, vaan pysyy jämäkästi auki. Niin kovaa puhuria ei ole vielä kohdannut, jossa varjo olisi vetänyt itsensä ns. yli, joten tämä ominaisuus on testaamatta. Taivun kuitenkin uskomaan, että tämäkin asia on otettu huomioon sateenvarjon suunnittelussa.

London Undercover Classic

Sateenvarjo, jota ei ole varaa hukata

Koska London Undercoverin sateenvarjon hinta on noin 90 euroa, poisti tämä ainakin omalta osaltani sen ongelman, joka on vaivannut minua useita vuosia. Näin arvokkaasta varjosta pidän säntillisemmin hyvää huolta, enkä ole sitä toistaiseksi unohtanut mihinkään. 🙂

London Undercoverin sateenvarjo on erinomainen hankinta.

02-10-London-undercover-25

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän