Lämmin bambuneuletoppi syksyn monipuoliseksi luottovaatteeksi

Kaupallinen yhteistyö: MICAS

Kesä on kääntynyt syksyyn ja vilukissana alan jo miettiä kuinka tyylikkäästi varustautua viileneviin keleihin. Yksi syksyn uutuus-ihastus on MICASin lyhyt Bamboo Crop top, joka ylsi heti sovittamisen jälkeen syksyn luottovaatteiden listalle.

Ihastuin toppiin, koska se on monipuolinen ja moneen tilanteeseen sopiva. Topissa on sopivasti hihaa, että sitä voi käyttää yksistäänkin, mutta tottakai alle sopii myös pitkähihainen trikoopaita tai kauluspaita. Mekon kanssa toppi on mielenkiintoinen yhdistelmä, koska topin mallin vuoksi mekkoa näkyy ja vilahtaa myös vyötäröstä ylöspäin.

Malliltaan toppi imartelee niin heitä, jotka haluavat hieman mahanseutua häivyttää, kuin myös esimerkiksi juuri vartalonmyötäisen mekon kanssa heitä, joille juuri kapea uuma on vartalonsa parhaita kohtia. Topin alle sopii myös mainiosti pitkä pusero ja housujen tai farkkujen kanssa toppi näyttäytyy jälleen aivan erilaiselta.

Suosittelemme

Päällä toppi tuntui mukavan rennolta, mutta kuitenkin sopivan hienostuneelta. Lisäksi mieleen tuli nopeasti ajatus, että Bamboo Crop top on juuri sopiva lämmike, kun ei vielä ole tarvetta varustautua paukkupakkasiin ja haluaa pitää asun ilmeen kuitenkin kevyenä. Mielestäni toppi on hauska lisä vaatekaappiin ja antaa monelle asulle persoonallisen mausteen.

Neuletoppi on valmistettu ympäristöystävällisestä bambulangasta, jossa bambua on 70% ja puuvillaa 30%. Materiaalina neulos on lämmin, mutta ei tunnu kuumalta. Neuloksen tasapintaisuuden vuoksi ilme on mielestäni klassinen. Värivaihtoehtoina Bamboo Crop topista löytyy musta, petroolin sininen ja lilaan taittava harmaa.

Kaikki MICASin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, rakkaudella Marikan toimesta Helsingissä. Neuletuotteet ovat innovatiivisia ja sopivat hyvin myös urbaaniin ja persoonalliseen pukeutumiseen. Tuotteet lämmittävät tyylikkäästi myös työpaikalla ja toki vapaa-ajallakin. MICAS on Stylefellow’lle tuttu jo alkuvuodesta, jolloin testailimme monipuolisia Hedda- ja Siiri-kietaisuboleroita. Löydät artikkelin tästä linkistä ja artikkelista pääset lukemaan lisää myös Micasin Marika Salomaa-Kivelän tarinasta.

Neuletopin lisäksi syksyn uutuuksia valikoimissa on bambulangasta valmistetut unisex-malliset beanie-pipo ja tuubimainen kauluri. Pipon voi pukea monella eri tavalla, jättäen myssyosion roikkumaan tai tehden suurempaa taitosta reunaan. Tuubimaista kauluria voi käyttää myös ponchomaisesti asettamalle sen olkapäille ja kiinnittämällä esimerkiksi jättikokoisille hakaneula-rintakoruilla, joita löydät MICASin verkkokaupasta. Myös beaniessä ja kaulurissa värivalikoima on musta, lilaan taittava harmaa ja petroolin sininen.

Bamboo Crop top ja muut syksyn uutuudet tulevat MICASin nettikaupan valikoimaan lähiviikkoina, mutta ottamalla yhteyttä Marikaan voit tilata tuotteen jo heti. MICASin nettikaupassa voit tutustua myös muihin bambu- ja alpakkatuotteisiin kuten neulepaitoihin, viittoihin, pipoihin ja ponchoihin.  Verkkokaupan lisäksi Helsingissä on myymälöitä, joiden valikoimista MICASin tuotteita löytyy. Lisäksi löydät MICASin Helsinki Design Weekin Design Marketista 8.-9.9.2018 Kaapelitehtaalta.

Lue lisää