Lamborghini Super Trofeo -kilpa-auto vierailee viikonlopun autonäyttelyssä Lahdessa

Tämä upea Lamborghini Gallardo Super Trofeo on tehdastekoinen ratakilpuri, jolla ajetaan Lamborghini Super Trofeo -kilpasarjaa. Kaikki sarjan autot ovat identtisiä, joten kuljettajan taidot nousevat päällimmäiseksi. Sarjaa ajetaan tällä hetkellä Euroopassa, Ameriikassa ja Aasiassa.

Norjalainen autokauppa-alan yrittäjä Tony Johanssen tuo Autot ja Viihde -viikonlopun X-Treme Car Show:n puolelle aidon Lamborghini Gallardo Super Trofeon näytille. Autossa on on tuttu Lamborghinin V10-moottori, josta irtoaa 610 hevosvoimaa ja autoa on muokattu rata-ajoon sopivaksi. Auto on käynyt läpi laihdutuskuurin ja siihen on lisätty runsaasti aerodynamiikkaa parantavia ja downforcea lisääviä osia.

Autot ja Viihde -viikonloppu 30.9. – 1.10.2017 Lahden messukeskuksessa. Ovet avautuvat lauantaina klo 10.00 ja autonäyttely on avoinna klo 19 asti. Heti tämän jälkeen alkaa Rokki Night -spektaakkeli, joka viihdyttää auto- ja rokkikansaa puoleen yöhön saakka. Meno jatkuu sunnuntaina klo 10.00 – 16.00, jolloin ohjelmaa myös lapsille! Lue lisää tapahtumasta Autot ja Viihde -kotisivulta.

Lue lisää