Kolmen talvihuivin taktiikka miehille

Talven tulo on tosiasia, jota vastaan kannattaa taistella vaatetuksen osalta asianmukaisesti. Ohuemmat kesämateriaalit tekevät tilaa kylmiin ilmoihin paremmin soveltuvalle, paksummilla ja lämpimämmälle materiaalille – eli käytännössä puuvilla ja pellava tekevät tilaa villalle.

Asustepuolella huivit ovat yksi parhaista tavoista paitsi täydentää omaa tyyliä, myös suojata itseään kylmältä viimalta. Omat materiaalivalinnat huivien osalta ovat erilaisia villoja, kuten kashmiria, merinovillaa, alpakkaa tai lampaanvillaa – sekä näiden sekoitukset.

Jos nyt hankkisin itselleni puhtaalta pöydältä eri tyylisiä talvihuiveja, poimin tuntemiltani vaatemerkeiltä kolme laadukasta ja toisiaan täydentävää huivia eri materiaaleista ja eri tyylisinä. Tällä kolmen huivin kombolla kattaa jotakuinkin kaikki mahdolliset tarpeet talven osalta.

Klassisen tyylin ystävälle

Kolmen talvihuivin paketin ensimmäinen valinta kohdistuu turkulaisen Herrainpukimon ylelliseen, luonnonvalkoiseen kashmirhuiviin. Talvella pukeudutaan usein varsin tummiin sävyihin ja Suomessa usein mustaan, tummansiniseen, harmaaseen tai ruskeaan, joihin kaikkiin tämä huivi sopii täydellisesti. Lisäksi jokaisen täytyy omistaa vähintään yksi kashmirista tehty vaatekappale, joka syleilee pehmeydellään.

Koko: 150 x 30 cm
Hinta: 120 €

Herrainpukimon luonnonvalkoinen kashmirhuivi

Arjen luksusta

Toinen huivi on suomalaisen vaatemerkki Alpan käsialaa ja se on näin ollen valmistettu alpakanvillasta, tarkemmin sanottuna hienoimmasta Baby Alpaca -villasta. Väriksi valikoin pirteän meripihkan ja kooksi muhkeamman midsizen, joten tämän alle pääsee tyylikkäästi pakoon kylmempääkin maailmaa.

Koko: 200 x 60 cm
Hinta:139,90 €

Alpan Baby alpaca -huivi

Italialaista eleganssia

Viimeisenä valintani kohdistuu helsinkiläisen Schoffan valikoimissa olevaan, italialaista eleganssia tihkuvaan Mazzarino Burgundy -huiviin, joka on tehty sataprosenttisesta villasta. Huivin tyyli kuvastaa hyvin Schoffan rentoa, mutta viimeisteltyä tyylikäsitystä. Huivi onkin tehty yhdessä Italian asustekehdossa, Comossa.

Koko: 182 x 56 cm
Hinta: 110 €

Schoffan villahuivi

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Klassikkoja ja tuoreita suosikkeja – talvijalkineet moneen tyyliin ja makuun

Tämä talvi on ollut sään puolesta ailahtelevainen. Lumen sijaa taivaalta on tullut useammin vettä. Entistä kosteammat talvet asettavat myös...

Aika tyylikäs välitilinpäätös

Aika tyylikäs on maksuton tapahtumakonsepti, jonka olemme järjestäneet seitsemän kertaa yhteistyössä Iskun kanssa. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin keskiviikkoiltana 2. marraskuuta...

Näin pukeudut etiketin mukaisesti Linnan juhliin

Linnan juhlien etiketti on yksinkertainen ja selkeä. Miehillä pukuna on frakki, naisilla suuri iltapuku. Frakin voi korvata myös tummalla puvulla.

Utualla laukkujen lisäksi nyt valikoimissa myös vaatteita

Utuan tarina näki päivänvalon 2014, kun Utua-laukkumerkki saapui markkinoille ensimmäisellä mallistollaan. Tänä vuonna Utua laajensi valikoimaansa myös vaatteisiin. Utuan...

Kotimaiset neulemekot taistelevat tylsyyttä ja kylmyyttä vastaan tyylikkäästi

Esittelemme tässä artikkelissa meidän poiminnat Suomessa valmistetuista neulemekoista, jotka herättelevät valikoiman laajaan kirjoon niin malleissa kuin tyyleissä, persoonallisuutta unohtamatta.

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...