Kolmen talvihuivin taktiikka miehille

Talven tulo on tosiasia, jota vastaan kannattaa taistella vaatetuksen osalta asianmukaisesti. Ohuemmat kesämateriaalit tekevät tilaa kylmiin ilmoihin paremmin soveltuvalle, paksummilla ja lämpimämmälle materiaalille – eli käytännössä puuvilla ja pellava tekevät tilaa villalle.

Asustepuolella huivit ovat yksi parhaista tavoista paitsi täydentää omaa tyyliä, myös suojata itseään kylmältä viimalta. Omat materiaalivalinnat huivien osalta ovat erilaisia villoja, kuten kashmiria, merinovillaa, alpakkaa tai lampaanvillaa – sekä näiden sekoitukset.

Jos nyt hankkisin itselleni puhtaalta pöydältä eri tyylisiä talvihuiveja, poimin tuntemiltani vaatemerkeiltä kolme laadukasta ja toisiaan täydentävää huivia eri materiaaleista ja eri tyylisinä. Tällä kolmen huivin kombolla kattaa jotakuinkin kaikki mahdolliset tarpeet talven osalta.

Klassisen tyylin ystävälle

Kolmen talvihuivin paketin ensimmäinen valinta kohdistuu turkulaisen Herrainpukimon ylelliseen, luonnonvalkoiseen kashmirhuiviin. Talvella pukeudutaan usein varsin tummiin sävyihin ja Suomessa usein mustaan, tummansiniseen, harmaaseen tai ruskeaan, joihin kaikkiin tämä huivi sopii täydellisesti. Lisäksi jokaisen täytyy omistaa vähintään yksi kashmirista tehty vaatekappale, joka syleilee pehmeydellään.

Koko: 150 x 30 cm
Hinta: 120 €

Herrainpukimon luonnonvalkoinen kashmirhuivi

Suosittelemme

Arjen luksusta

Toinen huivi on suomalaisen vaatemerkki Alpan käsialaa ja se on näin ollen valmistettu alpakanvillasta, tarkemmin sanottuna hienoimmasta Baby Alpaca -villasta. Väriksi valikoin pirteän meripihkan ja kooksi muhkeamman midsizen, joten tämän alle pääsee tyylikkäästi pakoon kylmempääkin maailmaa.

Koko: 200 x 60 cm
Hinta:139,90 €

Alpan Baby alpaca -huivi

Italialaista eleganssia

Viimeisenä valintani kohdistuu helsinkiläisen Schoffan valikoimissa olevaan, italialaista eleganssia tihkuvaan Mazzarino Burgundy -huiviin, joka on tehty sataprosenttisesta villasta. Huivin tyyli kuvastaa hyvin Schoffan rentoa, mutta viimeisteltyä tyylikäsitystä. Huivi onkin tehty yhdessä Italian asustekehdossa, Comossa.

Koko: 182 x 56 cm
Hinta: 110 €

Schoffan villahuivi

Lue lisää