Koiso pukee miehen työhön

Kaupallinen yhteistyö: Koiso

Tamperelainen miesten vaateliike Koiso pukee miehen arjesta juhlaan. Yhteistyössä Tyyliniekan kanssa Koiso esittelee kolme erilaista kokonaisuutta kolmeen eri tilanteeseen; juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Toisena esittelyvuorossa on työpukeutuminen, joka on Koison vahvaa osa-aluetta.

Asukokonaisuudet

Ensimmäinen kokonaisuus rakentuu Carl Grossin tummanharmaan puvun ympärille, jonka kangas on huippuvalmistaja Loro Pianan Super130-villaa. Puku on saatavissa myös tummansinisenä. Asukokonaisuus täydentyy Bosweelin laadukkalla puuvillapaidalla ja Micron silkkisolmiolla.

Puku 599,99 €, kauluspaita 89,90 € ja solmio 39,90 €.
Puku 599,99 €, kauluspaita 89,90 € ja solmio 39,90 €.

Toinen kokonaisuus on trendikkäämpi, sillä se rakentuu Benvenuton sinisen ja kapealinjaisen villakangaspuvun ympärille. Jacques Britt’in laadukas puuvillapaita harkituilla kontrastiyksityiskohdilla tuo rentoutta, jonka ansiosta solmion voi jättää kokonaan pois. Tyyli rakennetaan erilaisilla taskuliinoilla.

Puku 399 €, kauluspaita 99,90 € ja taskuliina 25,90 €.
Puku 399 €, kauluspaita 99,90 € ja taskuliina 25,90 €.

Kolmas asukokonaisuus on selvästi rennompi ja se on rakennettu yhdistämällä Carl Grossin villakangastakki, Sunwillin viininpunaiset puuvillaelastaanihousut sekä Jacques Britt’in laadukas kauluspaita. Tällä kokonaisuudella voi mennä töiden jälkeen rennosti vaikka ravintolaan.

Takki 269 €, kauluspaita 99,90 € ja housut 99,90 €.
Takki 269 €, kauluspaita 99,90 € ja housut 99,90 €.

Yhteenveto

Työpukeutuminen on monipuolinen kenttä, johon vaikuttavat mm. työpaikan vakiintunut pukeutumisnormisto, mahdolliset asiakaskohtaamiset sekä henkilön oma asema. Jos puhutaan ajattomasta pukeutumisesta, Koiso tarjoaa hyvän valikoiman vaatteita työelämään.

Työpukeutuja arvostanee myös sitä, että vaatteet muokataan tarvittaessa paikan päällä sopiviksi.

Lue lisää