Kevätmessuilla kevättä rinnassa

Jos kirkkaasti paistava aurinko ja sen lämpö eivät ole vielä saaneet kevättunnelmaa aikaiseksi, herää kesän kaipuu viimeistään Kevätmessuilla. Helsingin Messukeskuksessa on 4.-7.4.2019  esillä kattava kattaus kesäisen elämän houkutuksia pihaan, puutarhaan, mökkeilyyn, asumiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen.

Messut perinteisesti saavat viherpeukalot hakeutumaan kohti multaa. Taimet ja kukkasipulit innostavat puutarhapuuhiin ja ennen kotiin lähtöä messuilta voi napata mukaansa myös eloisissa väreissä hohtavia tulppaani- ja ruusukimppuja.  Unelmien pihaan löytyy varmasti inspiraatiota sekä asiantuntevaa palvelua tarjoavia yrityksiä. Myös pihakiveyksiä suunnittelevalle messujen esillepanot antavat hyvän katsauksen erityisesti uusimmista pihakivimallitulokkaista.

Näillä messuilla ei perheen miesväkikään pitkästy, sillä lukuisia neliöitä on pyhitetty koneille ja laitteille ja tietenkin herkkusuut saavat kunnon kattauksen kesäiseen ruuanlaittoon grilli- ja kotakeittiöiden paljouden ääressä. Erilaisiin piharakennuksiin ja -saunoihin vaihtoehtoja riittää myös. Iglumainen lasikota on yksi mielenkiintoisimmista tuttavuuksista. Jos mielessäsi on paljun tai ulkoporeammeen hankinta, ovat nämä messut yksi parhaista mahdollisuuksista tutustua valikoimaan kattavasti nähden samalla eri merkkien tarjontaa.

Sisustuksesta tuttu hailakka roosa ja utuinen vaaleanpunainen näkyvät myös messujen malli-istutuksissa sekä terassien sisustusideoissa. Tämän hetken loft-henkinen mustan metallin kulmikkuus on löytänyt tiensä yhä useamman ulkokalusteen tyyliksi. Erityisesti silmään osuu, että kalusteet ovat ilmeeltään entistä ilmavampia ja keveämpiä sekä esimerkiksi sohvakalustoissa on maavaraa yhä enemmän. Sisustustrendien tapaan myös ulkona ripustettavat amppelit näkyvät kesän 2019 puutarhaideoissa. Erilaisilla roikkuvilla ruukuilla ja amppeleilla voit tuoda iloa kasveilla sekä sisällä että ulos.

Tällä kertaa messut kuitenkin tarjoavat sisustukseen niukalta uutta ja keskittyvät juurikin kesän ulkoelämään enemmän. Messuilta kuitenkin löytyy useita hankintamahdollisuuksia vaikkapa kodintekstiileihin, petivaatteisiin tai uuden sängyn hankintaan. Uutuuksista pitää mainita kuitenkin Tablebed aivan tuoreen huonekalu-uutuuden kanssa. Pöydästä nopeasti sängyksi muuntautuva monitoimihuonekalu on kätevä esimerkiksi mökin pienissä neliöissä.

Lue lisää