Kelo – Solmioneulat ja kalvosinnapit suomalaisena käsityönä

SAVU Design Salonen on lahtelainen pienyritys, jonka yrittäjä Tommi Salonen valmistaa koruja ja kelloja pääasiassa jalometalleista ja jalokivistä. Pääpaino on omissa mallistoissa, mutta tämän lisäksi Salonen valmistaa uniikkeja koruja ja kelloja tilauksesta.

Mielenkiintoisin uutuus SAVU Design Salosella on Kelo-mallistoon tulleet miesten korut, tarkemmin sanottuna hopeasta valmistetut sormukset, kalvosinnapit ja solmioneulat. Mallisto on näiltä osin kompakti, eli käsittää kolme erilaista mallia; hopeisen, kullatun ja “hiillostetun”.

SAVU Design Salosen Kelo-malliston miestenkorut.
SAVU Design Salosen Kelo-malliston miestenkorut.

Tuotteet on tehty 75 prosenttisesti kierrätetystä hopeasta ja ovat laadukasta käsityötä. Valmistajan mukaan tuotteiden pinta kuluu käytön myötä, eli sormuksille, solmioneuloille ja kalvosinnapeille on odotettavissa ajan patinaa.

Kelo-malliston Hiillos-kalvosinnapit.
Kelo-malliston Hiillos-kalvosinnapit.

Oma suosikkini mallistosta oli helppo löytää, eli tummasävyiset Hiillos-kalvosinnapit puhuttelevat voimakkaasti. Nämä sopivat loistavasti smokin kanssa pidettäväksi ja mieleeni hiipii ajatus siitä, että kalvosinnappien rinnalle sopisi täydellisesti saman sarjan smokkipaidan irtonapit.

SAVU Design Salosen tuotteita voi ostaa verkkokaupasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat