Quantcast

Kelloseppäkoulun erikoismyyjäkurssi antaa valmiudet työskennellä kello- ja jalometallialalla – haku on auki

Kelloseppäkoulun järjestämä kello- ja jalometallialan erikoismyyjäkurssi järjestetään keväällä 2023 ja se antaa hyvät valmiudet kello- ja korualan myymälässä työskentelyyn.

Kelloseppäkoulu ammattikouluttaa kelloseppiä ja mikromekaanikkoja, jonka lisäksi se järjestää kello- ja korualalla työskenteleville ja alalle haluaville erikoismyyjäkursseja, joissa perehdytään monipuolisesti alan vaatimuksiin ja tehtäviin. Kurssin käyneillä henkilöillä on paremmat valmiudet palvella asiakkaita vaativalla alalla.

Erikoismyyjäkurssin käyneet työllistyvät alalle hyvin.

Erikoismyyjäkurssi on ammatillisesta koulutuksesta annetun lain mukaista lisä- ja täydennyskoulutusta. Kurssin kesto on 19 viikkoa, joista 13 viikkoa on teoriaopintoja ja 6 viikkoa työharjoittelua. Teoriajaksojen aikana opiskelijat tutustuvat alan toimijoihin. Erikoismyyjän kurssi on täysipäiväistä opiskelua ja vaatii tunneilla läsnäoloa.

Kelloseppäkoulu - Erikoismyyjäkurssi

Teoriaopinnoissa pureudutaan seuraaviin aihealueisiin, jotka tulevat vastaan työelämässä:

  • kellotietous myyjän työssä
  • jalometallit ja kultasepäntyön alkeet
  • jalokivet ja helmet sekä niiden myynti
  • asiakaspalvelu, markkinointi ja myynti
  • visuaalinen markkinointi, somistus, paketointi
  • elämyksellisen asiakastapahtuman suunnittelu ja toteutus

Kurssin suorittaneet saavat todistuksen arvosanoineen sekä diplomin suoritetusta kurssista. Todistukseen tulee arvosanat viidestä pääaineesta, jotka ovat kellotietous, jalometallit, jalokivet, myynti ja asiakaspalvelu sekä visuaalinen markkinointi.

Suosittelemme

Opiskelu on työelämälähtöistä ja mielenkiintoista ja se antaa hyvät mahdollisuudet työllistyä ja työskennellä kello- ja jalometallialalla monissa eri tehtävissä, kuten asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Lue artikkeli kurssin suorittaneesta.

Hakuaika on käynnissä

Seuraava kurssi järjestetään 23.1.-2.6.2023 ja hakuaika kurssille päättyy perjantaina 9.12.2022. Kurssin hinta on 900 euroa. Opiskeluun voi saada ehtojen täyttyessä yhteiskunnan tukea. Lue lisää kurssista ja hakuohjeista Kelloseppäkoulun sivuilta.

-- MAINOS --

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.