Kellokonttorin helmi: Seiko Ananta Urushi Chrono

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Seiko on tunnetumpi entry-level –kellojen valmistajana, mutta heillä on useampia selvästi korkeamman tason ja hintaluokan mallistoja. Esittelyssä oleva Ananta Chrono Urushi-maalatulla taululla on Limited Edition-malli vuodelta 2012. Koko kello on sporttisen musta ja kooltaan 43mm. Kuori ja ranneke ovat terästä, joka on Seikon terminologian mukaan käsitelty ”hard black”-pinnoitteella, joka on kestävyydeltään terästä kovempi.

Seiko Ananta Urushi Chronograph
Seiko Ananta Urushi Chronograph

Upeaa japanilaista designia

Taulu on todella upea. Se on käsin maalattu Urushi-lakalla, joka on kovimpia olemassa olevia lakkoja. Taulun mustan värin syvyys on uskomaton ja viimeistely moitteeton. Musta-punainen väritys on sporttinen, mutta samalla tyylikäs. Koneistopuolelta löytyy 6S28, jossa on noin 50 tunnin käyntivara, kronografi ja päivyri.

Kyseistä mallia on tehty vain 800 kpl. Tarjolla oleva kello on ollut ranteessa kokeilua ja kuvia varten, mutta on täysin uudenveroinen. Hinta on 3490 €. Kelloniekan lukijoille erikoishinta on 3200 €. Mainitse ”Kelloniekka”, kun otat yhteyttä.

Kaksi haastajaa

Seiko Ananta Urushin lisäksi Kellokonttorin valikoimissa on tällä hetkellä kaksi muutakin Anantaa, jotka sopivat mainiosti tyylitietoisen miehen ranteeseen. Ensimmäinen on upea mustatauluinen 100. juhlavuoden Limited Edition -malli, joita on valmistettu vain 300 kappaletta. Mustatauluisena se on monikäyttöinen kello lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Seiko Ananta 100th Limited Edition
Seiko Ananta 100th Limited Edition

Kolmas Seiko Ananta on puolestaan valkotauluinen kronografi, joka soveltuu tyyliltään menevän bisnesmiehen käteen. Japanin markkinoille suunnattuna tämä Seiko Ananta on harvinaisempi tapaus ja on sitä kautta yksilöllisyyttä arvostavalle oivallinen valinta.

Seiko Ananta Japan Only
Seiko Ananta Japan Only

Kellokonttorin helmi on sponsoroitu juttusarja, jossa esitellään suomalaisen arvokellojen myyntiin, ostamiseen ja vaihtamiseen erikoistuneen Kellokonttorin tarjontaa.

Lue lisää