Kellokonttorin helmi – Rolex Daytona Everose

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Vuonna 2011 Rolex esitteli upean punakultaisen Daytonan nahkarannekkeella. Sporttisen ja elegantin tyylin täydentää musta Cerachrom-bezel, joka on käytännössä katsoen naarmuuntumaton. Kooltaan Daytona Everose on 40 mm ja se mahtuu hienosti tiukemmankin kalvosimen alle.

Rolex Daytona Everose 116515LN
Rolex Daytona Everose 116515LN

Rolex Daytona Everose on tyylikkään ja urheilullisen miehen valinta

Kello kertoo kantajastaan ja tämä Daytona viestii laatutietoisuutta, tyylikkyyttä, sporttisuutta ja vahvaa itsevarmuutta. Suomalaiset karttavat usein kultakelloja sen pelossa, että leimaantuvat ”ökyilijöiksi”. Punakultainen Daytona on kuitenkin varsin hillitty, eikä erotu ranteessa lainkaan niin voimakkaasti kuin vaikkapa Daytonan teräsmallit.

Lifestyle-valintahan tällainen kello toki on. Daytona Everose on kotonaan kokoushuoneissa, lounailla, mutta myös rennosti kesäterassilla ja kahvilla Kauppatorilla. Keraaminen bezel on loistava asia huolettomuutensa ansiosta ja sopii hyvin yhteen pehmeämmän punakullan kanssa.

Koneisto on Rolexin omaa tuotantoa ja on todella laadukas kaliberi 4130. Kyseessä on harrastajien arvostama integroitu krono-koneisto 72 tunnin käyntivaralla. Daytona Everosen listahinta on 26.000 euroa. Kellokonttorista tämän yksilön voi ostaa selkeästi edullisemmin, 18.500 eurolla.

Kaksi haastajaa

Everosen lisäksi Kellokonttorin tarjonnasta nostamme esiin kaksi mielenkiintoista kelloa. Toinen näistä on Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph, joka on näin purjehduskauden alkaessa oivallinen valinta laatutietoisen miehen ranteeseen.

Kellokonttorin helmi: Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph
Kellokonttorin helmi: Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph

Kolmantena suosituksena on niin ikään merihenkinen Omega Seamaster 300 Master Co-Axial, joka on tyyliltään jokapaikan höylä bisneksestä vapaa-aikaan. Tällä kellolla voi sukeltaa toimistossa ja rannalla.

Kellokonttorin helmi: Omega Seamaster 300 Master Co-Axial
Kellokonttorin helmi: Omega Seamaster 300 Master Co-Axial

Kellokonttorin helmi on sponsoroitu juttusarja, jossa esitellään suomalaisen arvokellojen myyntiin, ostamiseen ja vaihtamiseen erikoistuneen Kellokonttorin tarjontaa.

Lue lisää