Kellokonttorin helmi: Patek Philippe Complications Annual Calendar 5035g Salmon Dial

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Jos minun pitäisi joskus päätyä vain yhteen kelloon, niin mallia en osaisi sanoa, mutta valmistajasta ei olisi pienintäkään epäselvyyttä. Kyseessä olisi omissa kirjoissani maailman paras kellomerkki, Genevessä sijaitseva Patek Philippe, jota yleisesti pidetään yhtenä maailman parhaana kellomerkkinä – eikä syyttä – sillä valmistaja tunnetaan maailman kauneimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvien rannekellojen sekä koneistojen valmistajana.

Suomessa ei tällä hetkellä ole Patek Philippen virallista jälleenmyyjää, mutta Helsingin Kaapelitehtaalla toimivan Kellokonttorin valikoimista löytyy usein Patek Philippen klassikkomalleja. Ja mikäli haluttua mallia ei juuri sillä hetkellä löydy, etsii Kellokonttori sellaisen toimeksiantona. Mutta mikäli spekuloimme mikä se yksi kellomalli voisi olla, alla lyhyesti esiteltävä malli on listalla hyvin korkealla.

Patek Philippe Complications Annual Calendar 5035G Salmon Dial

Kellokonttorin helmenä on tällä kertaa Patek Philippe Complications Annual Calendar valkokultaisella 37 millimetrin kellonkuorella ja erittäin harvinaisella lohenpunaisella (salmon) kellotaululla. Malli on Patek Philippen ensimmäinen vuosikalenterikello (eli annual calendar) ja siten tärkeä osa valmistajan historiaa.

Vuosikalenterikomplikaatiossa päivää ja kuukautta tarvitsee säätää vain kerran vuodessa, helmikuun lopussa, sillä kello tunnistaa pitkät ja lyhyet kuukaudet.

Patek Philippe Complications Annual Calendar 5035G Salmon Dial

Kellon mukana tulee siihen täydellisesti istuva ja sointuva alligaattorinranneke. Tyylinsä puolesta kyseessä on elegantti pukukello henkilölle, joka arvostaa korkealuokkaisinta käsityötä ja viimeistelyä. Puhumattakaan siitä, että kyseessä on kello, joka pitää arvonsa. Tälle kellolle annan täydet viisi tähteä.

Suosittelemme

Tutustu Kellokonttorin Patek Philippe -valikoimaan täällä.

https://www.instagram.com/p/B2eXBLsBuz5/

Lue lisää