Kellokonttorin helmi: Jaeger-LeCoultre Reverso Ultra Thin Tribute to 1931

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Kellokonttori on Suomen merkittävin käytettyjen arvokellojen kauppias, jonka varastosta löytyy reilu sata eri valmistajien laatukelloa. Kellokonttorin suosittuja merkkejä ovat mm. Audemars Piguet, Rolex, Patek Philippe, Panerai, Omega ja Jaeger-LeCoultre, joista esille nostan nyt viimeisimmän valmistajan Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 -pukukellon.

Jaeger-LeCoultre Reverso Ultra Thin Tribute to 1931

JLC Reverso on kellomaailman tunnetuimpia klassikoita, jonka syntytarina on varsin mielenkiintoinen. Reverso sai alkunsa, kun Intiassa hevospooloa 1930-luvun alussa pelanneet brittiupseerit kaipasivat kelloa, joka kestäisi pelin tuoksinassa saamat kolhut – ei nimittäin ollut kovinkaan tavatonta, että kellon lasike rikkoutui mailan tai pallon osumasta.

Jaeger-LeCoultre Reverso Ultra Thin Tribute to 1931

Reverso ratkaisi tämän ongelman, nimensä mukaisesti, mekanismilla, jossa kellonkuori käännettiin ympäri, jolloin lasike oli suojassa. Samalla kääntyvän kellonkuoren takakansi voitiin koristella kaiverruksin.

Kellokonttorin myynnissä oleva Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 on tämän ensimmäisen Reverso-mallin tribuuttimalli, joka toimii eleganttina pukukellona. Kellon viimeistelytaso on korkea ja myytävässä yksilössä on vain pieniä käytön jälkiä. Kääntyvän kellonkuoren takapuoli on koskematon, joten siihen voi halutessaan tehdä haluamansa kaiverrukset. Myöskin musta alligaattoriranneke on erittäin hyvässä kunnossa.

Jaeger-LeCoultre Reverso Ultra Thin Tribute to 1931

Kiillotetun teräskuoren (46 mm korkea, 27,5 mm leveä) sisällä tikittää Jaeger-LeCoultren ohut inhouse-manuaalikoneisto (cal. 822), joka on mahdollistanut kellonkuoren 7,2 millimetrin paksuuden (tai ohuuden). Koneiston käyntitaajuus on 21.600 puoliheilahdusta tunnissa ja käyntivara on 38 tuntia.

JLC Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 on oivallinen valinta miehelle tai naiselle, joka etsii samaan aikaan eleganttia ja vähäeleistä pukukelloa, joka pitää aikansa ja arvonsa.

Kellon hinta on 5 490 euroa ja sen voi ostaa verkosta, tai Kaapelitehtaalta ajanvarauksella.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.