Kellokonttorin helmi: Jaeger-LeCoultre Memovox Tribute to Deep Sea

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Jaeger LeCoultre on yksi maailman arvostetuimpia kellovalmistajia, jonka juuret juontavat vuoteen 1833, jolloin Antoine LeCoultre perusti LeCoultren. Esittelyssä oleva Tribute to Deep Sea on kunnianosoitus vuonna 1959 julkaistulle alkuperäiselle Deep Sealle ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen onnistuneimmista uudelleenjulkaisuista.

JLC

Upea diveri käyttäjälle, joka arvostaa huippulaatua ja pientä valmistusmäärää.

Kello on kooltaan 40,5 mm ja se istuu ranteessa loistavasti. Huippuluokan koneisto on ohut, joten myös kellon profiili on pystytty pitämään miellyttävänä ja helppona käyttää. Monesta muusta diverista poiketen Tribute to Deep Sea toimii mainiosti myös muualla kuin sporttipuuhissa. Erikoisuutena kellossa on mekaaninen herätystoiminto, jonka voi käden käänteessä asettaa vaikkapa muistuttamaan iltapäivän kokouksesta. Kelloa on valmistettu vain 959 kappaletta ja se on ollut jo pitkään loppuun myyty.

Kellokonttorissa tämän upean kellon pyyntihinta on 8390 €.

Kaksi haastajaa

Kellokonttorin valikoimista löytyy lukuisa määrä sukelluskelloja eli divereita, joista esille nostamme vintage-ikäisen Omega Seamaster 600 PloProfin, sekä uudehkon Chopard L.U.C. Pro Onen. Näistä Omega edustaa tavallisuudesta hieman poikkeavaa muotokieltä, joka erottautuu ranteessa edukseen ja kaikin puolin täydellinen valinta miehelle (tai miksei naiselle), joka harrastaa laitesukellusta. 600 metrin painekestävyys nimittäin pitää huolen siitä, että kello ei hyydy syvemmissäkään vesissä.

Suosittelemme

Omega-Seamaster-600-PloProf

Chopard on puolestaan hillitympi valinta käyttäjälle, joka arvostaa ajatonta designia ja tarkkaa käyntiä (COSC-sertifioitu). Sukeltajakelloksi maltillisen kokoinen Chopard sujahtaa mainiosti paidan kalvosimen alle, joten se soveltuu erinomaisesti tyylikkään miehen arkikelloksi, jonka ilmettä voi muuttaa tyylillisesti haluttuun suuntaan erilaisilla rannekkeilla.

Chopard-Pro-One

Kellokonttorin helmi on sponsoroitu juttusarja, jossa esitellään suomalaisen arvokellojen myyntiin, ostamiseen ja vaihtamiseen erikoistuneen Kellokonttorin tarjontaa.

Lue lisää