Kellokonttorin helmet: Omega Speedmaster “From Moon to Mars” ja “Apollo 15 40th Anniversary”

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Kellokonttori on Suomen merkittävimpiä käytettyjen arvokellojen kauppiaita, jonka varastosta löytyy paljon sellaisia erikoisuuksia, joita harvemmin Suomen jälkimarkkinoilla liikkuu. Tällä hetkellä varastotuotteina on kaksi kiinnostavaa rajoitetun erän Omega Speedmasteria, joiden jälkimarkkina-arvot ovat olleet julkaisun jälkeen tukevassa nousussa.

Omega Speedmaster From Moon to Mars
Omega Speedmaster From Moon to Mars

Näistä ensimmäinen on vuonna 2004 Baselworldissa esitelty “From Moon to Mars“, joka ei julkaisunsa jälkeen noussut suureen suosioon. Ehkä tähän vaikutti osaltaan se, että toisin kuin “Moonwatchissa”, tämän mallin takana ei ollut oikeaa tarinaa. Reilu vuosikymmen myöhemmin kellon jälkimarkkinahinta on karkeasti ottaen tuplaantunut alkuperäisestä myyntihinnastaan, joka johtunee osaltaan siitä, että Speedmastereiden ns. limited edition -mallien hinnat ovat muutenkin olleet nousussa ja ne myydään loppuun nopeasti.

Toinen syy voi olla myös se, että tänä päivänä matka Marsiin on useiden tahojen tavoitteena, joten tarina on hiljalleen muuttumassa todeksi. Yhtälailla, kyseessä on onnistuneesti suunniteltu, suorastaan kaunis Speedmaster.

Omega Speedmaster Apollo 15 40th Anniversary
Omega Speedmaster Apollo 15 40th Anniversary

Toinen Kellokonttorin myynnissä oleva rajoitettu malli on Speedmaster Apollo 15 40th Anniversary, joka julkaistiin vuonna 2011, nimensä mukaisesti Apollo 15 -lennon kunniaksi. 1971 kappaleen rajoitetun erän Speedyn sinipunavalkoinen tehostevärimaailma juontaa juurensa Apollo 15 -lennon virallisesta merkistä.

Molemmat esitellyt kellot löytyvät Kellokonttorin myyntivalikoimasta ja ovat ns. full set -paketteja, eli kellon mukana tulevat kaikki laatikot ja paperit mitä uutenakin. Molemmat kellot edustavat Omegan haluttuja limited edition -malleja, joten hintojen ei odoteta tippuvan tulevaisuudessakaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat