KARU-ranneke jatkaa kulttimaineessa olleen PVR:n jalanjäljillä

Kaupallinen yhteistyö: Kultasepänliike Salkari

Suomalainen kellokulttuuri on kasvanut ja monimuotoistunut muutamien viime vuosien aikana merkittävästi, joka on näkynyt paitsi harrastajamäärän kasvuna, myös alaan liittyvänä, harrastajayhteisöistä pinnalle pulpahtaneena uutena liiketoimintana.

Monet kelloharrastajat muistavat tältä pohjalta ponnistaneen Punavuoren Rannekkeen, tuttavallisesti PVR:n, jonka perustaja Lee Kasemets tuli nopeasti tunnetuksi äärimmäisestä natorannekemyönteisyydestään ja suorastaan vimmaisesta halustaan löytää paras mahdollinen kombinaatio rannekkeita ja solkia valmistavien tuotantolaitosten tarjonnasta. Tuolta ajalta löytyy minultakin vielä käytössä olleita, mutta priimassa kunnossa olevia PVR-rannekkeita.

PVR:n taru päättyi hallitusti, jonka jälkeen markkinoilta alettiin kysellä toistuvasti vastaavan laatuisia ja hintaisia nylon-natorannekkeita. Tässä kohtaa kohtasivat PVR:n perustaja Leen ja PVR:n entisen jälleenmyyjä Kultasepänliike Salkarin kauppias Markus Salkarin tiet.

KARU-ranneke vastaa kysyntään

Osapuolten välillä syntyi nopeasti yhteinen näkemys uuden ranneketoimittajan tarpeesta, jonka pohjalta Salkari on tuonut myyntiin KARU-ranneke -nimisen rannekemalliston ja -merkin, joka kattaa ensimmäisessä vaiheessa laadukkaita palttinapunottuja nylon-natorannekkeita eri leveyksillä (18, 20, 22, ja 24 mm). Mallistoa tullaan laajentamaan lähitulevaisuudessa mm. kumirannekkeisiin – tällä hetkellä Salkarin verkkokaupassa myynnissä olevat KARU-kumirannekkeet ovat mallikappaleita.

KARU-natorannekkeet

Suosittelemme

Yksiväriset KARU-natorannekkeet

https://www.instagram.com/p/B18EKnSnh0A/

KARU-rannekkeet ovat saatavilla myös jälleenmyyntiin ja ensimmäiset sopimukset jakelusta on jo tehty.

Käyttökokemusteni perusteella (sain pienen valikoiman rannekkeita käyttööni) KARU-rannekkeet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä ja ohuita, joka tekee niiden käyttämisestä miellyttävämpää, koska monien paksumpien natorannekkeiden tapaan kello ei nouse ranteessa tarpeettoman koholle. Laatuunsa nähden houkuttelevasti hinnoitellut (25 €) KARU-natorannekkeet kestävät hyvin likaa, hankausta ja pesua.

KARU-ranneke sosiaalisessa mediassa: #KARUranneke

Lue lisää