Kämmenen ajokäsineet tuovat hyvää mieltä

Kaupallinen yhteistyö: Kämmencraft

Suomalainen nahkakäsineiden valmistuttaja Kämmen on noussut suosikikseni alusta alkaen. Syyt ovat selkeät, sillä käsineiden laatu on osoittautunut erinomaiseksi ja toiseksi väreistä tykkäävänä ihastuin alusta alkaen Kämmenen tarinaan siitä, miten vaikeaa Suomesta on löytää värikkäitä nahkakäsineitä. Samaistuminen oli siis helppoa, jonka jälkeen olen ollut Kämmenen käsineiden aktiivikäyttäjä.

Kun laatu ja tunne kohtaavat

Käyttökokemuksia olen kerryttänyt niin talvikäsineistä, kuin ajokäsineistä. Talvikäsineet eivät ole menneet miksikään puolentoista talven aikana, ja niissä eivät ole kädet kertaakaan palelleet. Ajokäsineet ovat puolestaan enemmän fiilistelyä varten hankittu, vaikka etenkin talvella niistä on iloa myös kylmässä autossa.

Kammen-ajohanska-Omega

Tätä fiilistelyä varten valitsin malliston värikkäimmät ja omasta mielestäni hauskimmat, keltaisenruskeat The Driver Helsinki -mallin, käsineet. Ahkeran käytön myötä käsineet ovat keränneet hitusen patinaa, jota toivon kovasti saavani lisää vuosien myötä. Hienoa käsineissä on myös istuvuus, sillä ne istuvat kuin – hanska.

Käsineet herättävät myös keskustelua aina kun joku ne minulla näkee kädessäni. Yleensä palaute on hyväntahtoista naljailua, joka sopiikin täydellisesti näille käsineille, sillä kuten aiemmin jo kirjoitin, nämä ovat hyvän fiiliksen käsineet.

IMG_4490

Suosittelemme

Funktionaalisuus on myös hyvin kohdallaan, mitä nyt kämmenen selkäpuolen nappi voisi olla hitusen alempana, jolloin rannekellolle jäisi enemmän tilaa olla ranteessa. Puristien mielestä myös napin pitäisi olla perinteinen, ei nepparimallinen, mutta mielestäni neppari on helpompi laittaa kiinni hanska kädessä ja näin ollen tarkoitus täyttyy paremmin.

Ajokäsineitä myös naisille

Kämmenen käsineistä on saatavilla myös naisten malleja kahdessa eri värissä. Näistä The Driver Marrakech on ruskeana ehkä monikäyttöisin. Jos on vailla mustia käsineitä, niin The Driver Moscow -mallin burgundyn väriset käsineet toimivat vallan mainiosti, sillä väri on luonnossa hyvin hillitty.

ART_2895-Edit_1024x1024

 

Lue lisää