Kalle Rovanperä lähtee hakemaan rallivoittoa Jyväskylästä Anonimo WRC Special Edition ranteessaan

Suomen MM-ralli on käynnistynyt, ja hyvässä vireessä oleva Kalle Rovanperä lähtee hakemaan voittoa kotikisastaan. Kalle on myös kellomiehiä, ja hänen ranteessaan komeilee yhteistyökumppanin toimittama Anonimo Militare Chrono WRC Special Edition -kello.

Jyväskylän MM-rallin avauspäivä on Toyotan tallissa ajavalle Rovanperälle jo valmiiksi juhlapäivä, sillä se on myös hänen 21-vuotis syntymäpäivänsä. Rovanperällä on taskussaan kaksi MM-rallivoittoa, Viron- ja Kreikan ralleista, joten toivomme voittoputken jatkuvan. Tyyliniekka toivottaa Kallelle hyvää syntymäpäivää, ja myös onnea kisaan Kallelle ja hänen kartanlukijalleen Jonne Halttuselle!

Anonimo Militare Chrono WRC Special Edition

Teräsrunkoinen ja tulenkestävällä rannekkeella varustettu WRC Special Edition on kehitetty yhteistyössä WRC:n, eli FIA World Rally Championshipin kanssa, jonka virallisena ajanottajana Anonimo toimii. Kellon ruostumattoman teräskuoren halkaisija on 43,4 millimetriä, ja kuori on päällystetty kauttaaltaan mustalla PVD-pinnoitteella, joka suojaa pintaa naarmuilta ja antaa sille tyylikkään satiinimaisen ilmeen.

Anonimo Militare Chrono WRC Special Edition

Anonimo Militare Chrono WRC Special Edition

Kellossa huomio kiinnittyy harjattua alumiinia muistuttavan kellotaulun, Anonimolle ominaisiin, suuriin tuntimerkintöihin, 12, 04 ja 08, mikä myös viittaa Anonimon kolmiomaiseen logoon. Osoittimissa ja numeroissa on reilu Swiss Luminova -luminointi, joten ajan lukeminen onnistuu myös pimeässä. Kellotaulua suojaavaa kaarevaa ja molemmin puolin heijastussuojattua safiirilasia ympäröi kehällä oleva takymetriasteikko. Kronografitoimintojen painikkeet ovat jämäkät, ja kellotaulussa olevat 30 minuutin- ja 60 sekunnin apunäytöt ovat selkeät.

Suosittelemme

Huomion arvoinen yksityiskohta on Anonimon patentoima nuppiratkaisu, missä teräskannella suojattu nuppi on sijoitettu poikkeuksellisesti rungon yläpuolelle kello 12 kohdalle. WRC Special Editionin erikoisuutena on myös Cordura-ranneke, joka on valmistettu samoista materiaaleista, mitä käytetään rallikuljettajien ajoasuissa. Tekstiili/nahka-ranneke on erittäin lujaa tekoa, ja myös tulenkestävä. Vihreät tikkaukset piristävät tyylikästä mustanpuhuvaa racing-henkistä ranneketta.

Anonimo Militare Chrono WRC Special Edition

Kellossa on Dubois Dépraz 2035M -kronografimoduulilla varustettu Sellita SW300 -automaattiviritteinen koneisto, jonka käyntivara on 42 tuntia. Koneiston käyntiä voi ihastella takakannessa olevan lasin läpi. Kello toimitetaan Anonimo-laatikossa, ja mukana seuraa myös pienempi matkarasia.

Pähkinänkuoressa:

 • Malli: Militare Chrono WRC Special Edition
 • Mallinumero: AM-1128.21.221.T64
 • Koneisto: Sellita SW300 + Dubois Dépraz 2035M
 • Käyntivara: 42 tuntia
 • Käyntitaajuus: 28 800 vph
 • Kuoren materiaali: Ruostumaton teräs, musta PVD-pinnoite
 • Kuoren halkaisija: 43,4 mm
 • Lasi: Kaareva safiirilasi (heijastamaton)
 • Vesitiiviys: 12 ATM / 120 m
 • Ranneke: Tekstiili-/nahkaranneke – tulenkestävä!
 • Hintaluokka: 5000 euroa

Suomessa Anonimon kelloja myy Salkari.

Lue lisää