Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. 

Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä tulee tapahtumiin, toisiin merkkeihin ja tunnettuihin ihmisiin. Erilaisten julkisuuden henkilöiden kanssa tehtävä yhteistyö on kellomaailmassa eräs näkyvimmistä markkinoinnin muodoista, koska tällöin henkilöä voidaan hyödyntää osana tapahtuma- ja brändimarkkinointia. 

Finn Annmark (Baume & Mercierin pohjoismaiden edustaja) ja Jukka Haapalainen (oikealla) keskustelevat yhteistyöstä.
Finn Annmark (Baume & Mercierin pohjoismaiden edustaja) ja Jukka Haapalainen (oikealla) keskustelevat yhteistyöstä.

Suomalaisesta näkökulmasta katsottuna yhteistyötä on tehty varsin vähän ja ne ovat liittyneet useimmiten kellomerkin ja suomalaisen henkilön työnantajan väliseen yhteistyöhön, kuten vaikkapa moottoriurheilussa on ollut tapana. Mukaan on mahtunut yksittäisiä poikkeuksia, joista Valtteri Bottaksen ja S.U.F Helsingin välinen yhteistyö on tuorein. Tässäkin tapauksessa kyse on kahden suomalaisen tekijän kohtaaminen hienolla tavalla. 

Marraskuun 1. päivänä voimaan astunut sopimus Baume & Mercierin ja Jukka Haapalaisen välillä on uusi askel, jossa suomalainen henkilö on kansainvälisen kellomerkin virallinen edustaja. Yhteistyössä kohtaavat kaksi omilla sektoreillaan huippuosaajiksi tunnustettua tahoa. 

Jukka Haapalainen -stipendi yhteistyön keskiössä

Maailman parhaimpiin tanssijoihin lukeutuva ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta urheilu-uransa jälkeen tunnetuksi tullut Jukka Haapalainen haluaa yhteistyöllä tukea lasten ja nuorien osallistumista urheiluun ja liikuntaan heidän taustastaan, sukupuolestaan, etnisyydestään, asuinpaikastaan tai taloudellisesta tilanteesta huolimatta.

Tätä tarkoitusta varten Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier ovat perustaneet Jukka Haapalainen -stipendin, johon kerätään varoja digitaalisella huutokaupalla. Baume & Mercier on lahjoittanut huutokauppaan Riviera-mallistoonsa kuuluvan, tyylikkäästi mustanpuhuvan Baumatic ADLC -rannekellon. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan stipendille. 

Suosittelemme

Huutokauppaan voi osallistua 1.12.2023 loppuun saakka Baume & Mercierin pohjoismaiden ja Baltian maiden agentin sivulla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat