Isänpäivän lahjavinkit: kotimaiset verkkokaupat

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir, Herrainpukimo, Kellodivari, Mukama

Isänpäivä tulla kolkuttaa nurkan takaa ja on aika muistaa isää. Yhteistä aikaa ei korvaa mikään, mutta jos sen lisäksi haluat hankkia hänelle lahjan, kannattaa suosia hyvää laatua. Poimimme itse suosimiemme kotimaisten toimijoiden verkkokaupoista parhaat vinkit, joista lahjan hankkiminen on vaivatonta.

Balmuir

highland_sand_640x640_Highland-kashmirhuivi, alkaen 129 €
Balmuir on kotimainen luksustuotteiden valmistuttaja, jonka tuotteet ovat järkihintaisia. Yksi Balmuirin parhaista ellei paras tuoteryhmä on kashmir-huivit, joissa valinnanvaraa riittää. Hiekan värinen Highland-huivi on takuuvarma valinta isälle, joka arvostaa laatua. Voit lukea tuoreen isän tuntemuksia Balmuirin huivista täältä.

 

edward_3-watch_case_cognac_1_1Edward-kellolaatikko kolmelle kellolle, 159 €
Jos isä on kellomiehiä, on laadukas kellolaatikko oivallinen lahja. Nahkalla päällystetty kellolaatikko suojaa kelloja ja tekee niistä samalla kertaa sisustusesineitä, jotka voi laittaa esille vaikka kirjahyllyyn. Edward-kellolaatikosta löytyy useita värivaihtoehtoja.

 

Herrainpukimo

R89osanurkkaIso_4Mühle R 89 -partahöylä, 36 €
Klassinen parranajo on arjen luksusta, johon kenellä tahansa on varaa. Märkäajoon suunniteltu partahöylä ja terät tulevat selvästi edullisemmaksi kuin kaikenkarvaiset kertakäyttöhöylät. Lopputulos on myös parempi ja parranajossa käytettävät aineet huoltavat samalla kertaa isän kasvoja. Mühlen R 89 on aloittavan märkäajajan valinta.

Suosittelemme

 

prorasotravelkir.jpg.240x320_q85_cropProraso-matkasarja, 26 €
Märkäajoon tarvitaan partahöylän lisäksi asianmukaiset tykötarpeet. Jos isä on vähänkään tien päällä, on Prorason matkasarja hyvä täydennys partahöylän kaveriksi. Näin märkäajotarvikkeet ovat kompaktissa koossa aina mukana ja ne mahtuvat mainiosti toilettilaukkuun.

 

Kellodivari

Vintage-Certina, 690 €certinaFront
Kello on varsin henkilökohtainen asia, joten valinnan suhteen kannattaa olla tarkka. Hyvä tapa onnistua on ostaa hyväkuntoinen vintage-kello, joka soveltuu esimerkiksi puvun kanssa pidettäväksi. Kellodivarin valikoimissa oleva 14-karaatin kullasta valmistettu Certina on juuri huollettuna huoleton ostos ja sopii ranteeseen kuin ranteeseen.

 

venusFrontVenus Automatic Chronograph -rannekello, 1.990 €
Sporttisemman isän voi yllättää puolestaan näyttävällä kronografi-kellolla. Kronografiksi hillityn kokoinen (44 mm) Venus on mustatauluisena näyttävä ilmestys, joka ei kuitenkaan huuda olemassaolostaan möhköjen muotikellojen tapaan. Laadukas kellokoneisto takaa puolestaan tarkan käynnin, joten isä on aina ajallaan missä pitääkin.

 

Mukama

Bellroy Note Sleeve, 79,90 €bellroy-note-sleeve-lompakko-charcoal
Bellroy on tunnettu laadukkaista nahkalompakoistaan, joissa yhdistyvät käytettävyys, kestävyys ja tyylikkyys. Note Sleeven etu on erityisesti se, että siihen mahtuvat setelit, kolikot, kortit ja kuitit. Lompakosta löytyy useita värivaihtoehtoja, joista uutuutena ajattoman tyylikäs charcoal.

 

Sandqvist Pontus-olkalaukku, 169 €sandqvist-pontus-olkalaukku
Laatuvalmistaja Sandqvistin Pontus-olkalaukku on oivallinen valinta isälle, joka arvostaa monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä. Pontus toimii niin työssä kuin vapaa-ajalla, siitä pitää huolta laukun ajaton design. Jos isällä pitäisi olla yksi laukku, se on tämä.

 

Lue lisää