Ilma-tuoteperhe: Käytönkestäviä, raikkaita ja ilmavia pienhuonekaluja

Kaupallinen yhteistyö: Kulmala-Tuote Oy

Ilma-kalustesarja on Kulmala-Tuote Oy:n tuore huonekalumarkkinoille suunnattu tuotesarja. Tuoteperheeseen kuuluu kenkäteline, hyllyjä, erilaisia naulakkoja, sekä lehti- ja polttopuutelineitä.

Erilaisten naulakkojen ja hyllyjen lisäksi Ilma-tuoteperheeseen kuuluu kenkäteline sekä lehti- ja polttopuutelineitä.

Ilma-sarjan kalusteet ovat nimenäs mukaisesti ilmavia. Ilma-pystynaulakko on kevyt, mutta toimiva valinta myös vierashuoneeseen.

Ilma-tuotesarja syntyi kun Kulmala-Tuote halusi tuoda valikoimaansa uutta tuulahdusta erityisesti huonekalumarkkinoille ja myös raikasta vaihtelua omaan tuotevalikoimaansa. Kulmala-Tuote Oy:llä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus kodin ja julkisten tilojen käyttö- ja sisustustarvikkeiden valmistuksesta. Erityisesti heidän tuotevalikoimastaan on tuttua erilaiset jakkarat ja porrasjakkarat.

Kaunis koivu on hurmaava materiaalina. Ilma-seinähylly on kevyestä ilmeestä huolimatta jykevää tekoa.

Ilma-seinähyllyä on saatavana myös valkoisena. Sarjassa on myös vaakannakkeinen versio hyllystä.

Kulmala-Tuotteen valikoima, kuten myös Ilma-sarja, on kotimaista. Ilma-sarjan tuotteet on suunnitellut Suunnittelutoimisto marjajohanna, jolla oli vapaat kädet ideoita tuotesarja. Muotoilussa on onnistuttu ja lopputulos on raikas sekä ilmava. Ilma-sarjan tuotteet ovat mielenkiintoisia sisustuselementtejä, joita katsoessa löytää kiinnostavia yksityiskohtia, mutta tuotteilla on kuitenkin hyvin selkeästi käytännöllinen käyttötarkoitus. Tuotteet ovat funktionaalisia, visuaalisesti kiinnostavia ja sopivasti minimalistisia trendikkääseen skandinaaviseen sisustusmakuun.

Käsittelemätön koivu nousee materiaalina entistä enemmän esiin tänä vuonna.

Ilma-tuoteperhe koostuu erilaisista hyllyistä, naulakoista ja säilytystelineistä. Tuotteista on saatavilla myös eri kokovariaatioita. Lisäksi esimerkiksi hyllyjä löytyy eri tyyleissä, ja valittavana kolmella tai neljällä hyllyllä.  Materiaaleina tuotteissa ovat metalli sekä käsittelemätön koivu. Tuotesarjan tuotteita on saatavilla sekä mustana että valkoisina, jotka kummatkin yhdistyvät tyylikkäästi suomalaisuutta hyvin kuvaavaan koivuun puuvalintana. Lisäksi koivu on kuumia tulevia puutrendejä sisustuksessa.

Metalli ja koivu vuorottelevat Ilma-sarjan kalusteissa kauniisti ja rytmikkäästi.

Siro Ilma-pystynaulakko on kaunis katseltava sisustuselementtinäkin. Naulakkoon on kuitenkin helppo ripustaa monin tavoin tarpeelliset tavarat ja vaatteet. Vierashuoneessa kenkätelinettä voi käyttää myös varatyynyjen ja -peittojen esillepanoon.

Valikoiman edessä tuleekin valinnan vaikeus, koska mallistosta löytyy monia mieleisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi tuoteperheen oivaltavat naulakot tarjoavat paljon vaihtoehtoja leikitellä erilaisilla naulakoilla ja niiden yhdistelmillä. Kulmala-Tuotteen Pekka Suvala myös paljastaa, että Ilma-sarjaan on tulossa myös lisää uusia tuotteita, kuten pikkuhyllyjä ja sarjapöytiä, joita jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Hinta-laatu –suhde on tuotteissa mielestäni hyvä ja erityisesti kotimaisena tuotteena pidän Ilma-tuotteita järkevän hintaisena ostoksena.

Ilma-sarjan säilytyskalusteiden kauneus ja keveys ovat edukseen myös muualla kuin eteisessä.

Tuotteiden sirous viehättää visuaalisestikin, mutta tärkeää on myös mieltää, että asunnoissa neliöt käyvät entistä tehokkaimmiksi, jolloin sirot huonekalut tuovat tilantuntua ja ilmavuutta. Vaikka tuotteiden metalliputkiosat vaikuttavat siroilta, ei sen kannata antaa hämätä. Tuotteet ovat itse asiassa hyvin jämäköitä ja kestäviä. Kestävyyden huomaa tuotteita käsitellessä painosta. Siroudesta huolimatta Ilma-sarjan tuotteet ovat vankkoja ja jaksavat varmasti kannatella tavaroita hyvin. Vaikka ulkonäkö onkin Ilma-tuotteissa viehättävä ja siihen on panostettu, on tuotteet tehty todelliseen oikeaan käyttöön.

Myös Ilma-lattianaulakossa on käteviä ripustustappeja.

Ilma-tuoteperheen tuotteet kulkevat kätevästi ohuissa paketeissa kotiisi. Tuotteet vaativat kevyttä kokoamista muutamalla ruuvilla. Kokoaminen oli kuitenkin helppoa ja onnistuu yksin, mutta suosittelen kaveriksi akkukäyttöistä ruuviväännintä.  Ilma-tuotesarjan kalusteita löydät esimerkiksi Veken Kalusteesta, Juurikiveltä tai Lähdesmäeltä, jotka ovat tuotteiden suurimpia jälleenmyyjiä.

Ilma-lattianaulakko hurmaa keveydellään ja kulmikkaalla muotoillaan. Vaikka tämä naulakko tarjoaa apua eteisen säilytystarpeisiin, naulakon kauneus ja yksinkertaisuus tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden käyttää naulakkoa vaatehuoneessa ja koota siihen asukonaisuuden asusteita unohtamatta.

Kulmala-Tuotteesta on hyvä myös tietää, että he ovat projektiluonteisten töiden asiantuntijoita ja esimerkiksi monissa hotelleissa ja varuskunnissa on heidän uniikkeja tuotesarjoja kuten pöytiä ja tuoleja, jotka on suunniteltu juuri tiettyä kohdetta tai tarkoitusta varten. Pekka Suvala vinkkaakin, että heihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä erilaisiin projekteihin liittyen, sillä tuotteita voidaan valmistaa esimerkiksi 50-100 kappaleen eriä mittatilauksesta. Lisäksi Kulmala-Tuote palvelee pienemmissäkin erissä kuvastonsa tuotteiden väritoiveissa, ja voit vaikkapa tilata juuri toivomassasi värissä jakkaroita toimitiloihinne.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Skoda ja Volkswagen reputtivat hirvenväistötestissä

Sekä 2020 Skoda Superb iV Estate, että Volkswagen Passat GTE Estate ovat viimeisimmät autot, jotka ovat tulleet hylätyiksi niin...

Virityspaja Hartgen näkemys Bemarin munuaisista oli aikaansa edellä.

Nyt kun kohistaan BMW:n maskin suurenemisesta mallikerta toisensa jälkeen, on hyvä muistella saksalaisen tuning-firman aikaansaannosta 15 vuoden takaa. Tuskin on...

Daimlerin omistama Mercedes-Benz lopettaa vetymallinsa valmistuksen taloudellisista syistä

Vuonna 2013 Mercedes-Benz esitteli täysin uuden tavan liikuttaa SUV -malli GLC:tä. Tuolloin Fordin ja Nissanin kanssa yhteistyössä kehittämästä mallista...

Vieläkin häijymmän näköiset jättimunuaiset – uusi BMW M4 vuosi julkisuuteen täysin naamioimattomana

BMW aiheutti melkoisen kohun, kun jättimäisellä pystysuuntaisella munuaismaskilla varustettu uusi 4-sarja esiteltiin muutama päivä sitten. Malliston huipulle asettuva M4...

VW julkaisi ensimmäiset tiiserikuvat uudistuneesta Arteonista – tarjolle tulee myös shooting brake -tyylinen farmari

Volkswagen toi mallistoonsa jo yli 10 vuotta sitten CC:ksi nimetyn neliovisen coupén Passatin pohjalta. Sen jalanjälkiin astui kolmisen vuotta...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...