Ilma-tuoteperhe: Käytönkestäviä, raikkaita ja ilmavia pienhuonekaluja

Kaupallinen yhteistyö: Kulmala-Tuote Oy

Ilma-kalustesarja on Kulmala-Tuote Oy:n tuore huonekalumarkkinoille suunnattu tuotesarja. Tuoteperheeseen kuuluu kenkäteline, hyllyjä, erilaisia naulakkoja, sekä lehti- ja polttopuutelineitä.

Erilaisten naulakkojen ja hyllyjen lisäksi Ilma-tuoteperheeseen kuuluu kenkäteline sekä lehti- ja polttopuutelineitä.

Ilma-sarjan kalusteet ovat nimenäs mukaisesti ilmavia. Ilma-pystynaulakko on kevyt, mutta toimiva valinta myös vierashuoneeseen.

Ilma-tuotesarja syntyi kun Kulmala-Tuote halusi tuoda valikoimaansa uutta tuulahdusta erityisesti huonekalumarkkinoille ja myös raikasta vaihtelua omaan tuotevalikoimaansa. Kulmala-Tuote Oy:llä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus kodin ja julkisten tilojen käyttö- ja sisustustarvikkeiden valmistuksesta. Erityisesti heidän tuotevalikoimastaan on tuttua erilaiset jakkarat ja porrasjakkarat.

Kaunis koivu on hurmaava materiaalina. Ilma-seinähylly on kevyestä ilmeestä huolimatta jykevää tekoa.

Ilma-seinähyllyä on saatavana myös valkoisena. Sarjassa on myös vaakannakkeinen versio hyllystä.

Kulmala-Tuotteen valikoima, kuten myös Ilma-sarja, on kotimaista. Ilma-sarjan tuotteet on suunnitellut Suunnittelutoimisto marjajohanna, jolla oli vapaat kädet ideoita tuotesarja. Muotoilussa on onnistuttu ja lopputulos on raikas sekä ilmava. Ilma-sarjan tuotteet ovat mielenkiintoisia sisustuselementtejä, joita katsoessa löytää kiinnostavia yksityiskohtia, mutta tuotteilla on kuitenkin hyvin selkeästi käytännöllinen käyttötarkoitus. Tuotteet ovat funktionaalisia, visuaalisesti kiinnostavia ja sopivasti minimalistisia trendikkääseen skandinaaviseen sisustusmakuun.

Käsittelemätön koivu nousee materiaalina entistä enemmän esiin tänä vuonna.

Ilma-tuoteperhe koostuu erilaisista hyllyistä, naulakoista ja säilytystelineistä. Tuotteista on saatavilla myös eri kokovariaatioita. Lisäksi esimerkiksi hyllyjä löytyy eri tyyleissä, ja valittavana kolmella tai neljällä hyllyllä.  Materiaaleina tuotteissa ovat metalli sekä käsittelemätön koivu. Tuotesarjan tuotteita on saatavilla sekä mustana että valkoisina, jotka kummatkin yhdistyvät tyylikkäästi suomalaisuutta hyvin kuvaavaan koivuun puuvalintana. Lisäksi koivu on kuumia tulevia puutrendejä sisustuksessa.

Metalli ja koivu vuorottelevat Ilma-sarjan kalusteissa kauniisti ja rytmikkäästi.

Siro Ilma-pystynaulakko on kaunis katseltava sisustuselementtinäkin. Naulakkoon on kuitenkin helppo ripustaa monin tavoin tarpeelliset tavarat ja vaatteet. Vierashuoneessa kenkätelinettä voi käyttää myös varatyynyjen ja -peittojen esillepanoon.

Valikoiman edessä tuleekin valinnan vaikeus, koska mallistosta löytyy monia mieleisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi tuoteperheen oivaltavat naulakot tarjoavat paljon vaihtoehtoja leikitellä erilaisilla naulakoilla ja niiden yhdistelmillä. Kulmala-Tuotteen Pekka Suvala myös paljastaa, että Ilma-sarjaan on tulossa myös lisää uusia tuotteita, kuten pikkuhyllyjä ja sarjapöytiä, joita jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Hinta-laatu –suhde on tuotteissa mielestäni hyvä ja erityisesti kotimaisena tuotteena pidän Ilma-tuotteita järkevän hintaisena ostoksena.

Ilma-sarjan säilytyskalusteiden kauneus ja keveys ovat edukseen myös muualla kuin eteisessä.

Tuotteiden sirous viehättää visuaalisestikin, mutta tärkeää on myös mieltää, että asunnoissa neliöt käyvät entistä tehokkaimmiksi, jolloin sirot huonekalut tuovat tilantuntua ja ilmavuutta. Vaikka tuotteiden metalliputkiosat vaikuttavat siroilta, ei sen kannata antaa hämätä. Tuotteet ovat itse asiassa hyvin jämäköitä ja kestäviä. Kestävyyden huomaa tuotteita käsitellessä painosta. Siroudesta huolimatta Ilma-sarjan tuotteet ovat vankkoja ja jaksavat varmasti kannatella tavaroita hyvin. Vaikka ulkonäkö onkin Ilma-tuotteissa viehättävä ja siihen on panostettu, on tuotteet tehty todelliseen oikeaan käyttöön.

Myös Ilma-lattianaulakossa on käteviä ripustustappeja.

Ilma-tuoteperheen tuotteet kulkevat kätevästi ohuissa paketeissa kotiisi. Tuotteet vaativat kevyttä kokoamista muutamalla ruuvilla. Kokoaminen oli kuitenkin helppoa ja onnistuu yksin, mutta suosittelen kaveriksi akkukäyttöistä ruuviväännintä.  Ilma-tuotesarjan kalusteita löydät esimerkiksi Veken Kalusteesta, Juurikiveltä tai Lähdesmäeltä, jotka ovat tuotteiden suurimpia jälleenmyyjiä.

Ilma-lattianaulakko hurmaa keveydellään ja kulmikkaalla muotoillaan. Vaikka tämä naulakko tarjoaa apua eteisen säilytystarpeisiin, naulakon kauneus ja yksinkertaisuus tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden käyttää naulakkoa vaatehuoneessa ja koota siihen asukonaisuuden asusteita unohtamatta.

Kulmala-Tuotteesta on hyvä myös tietää, että he ovat projektiluonteisten töiden asiantuntijoita ja esimerkiksi monissa hotelleissa ja varuskunnissa on heidän uniikkeja tuotesarjoja kuten pöytiä ja tuoleja, jotka on suunniteltu juuri tiettyä kohdetta tai tarkoitusta varten. Pekka Suvala vinkkaakin, että heihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä erilaisiin projekteihin liittyen, sillä tuotteita voidaan valmistaa esimerkiksi 50-100 kappaleen eriä mittatilauksesta. Lisäksi Kulmala-Tuote palvelee pienemmissäkin erissä kuvastonsa tuotteiden väritoiveissa, ja voit vaikkapa tilata juuri toivomassasi värissä jakkaroita toimitiloihinne.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.