Hurmoksissa neulemekkoon

Kaupallinen yhteystyö: Hurmås Neule

Kylmempien kelien luottovaate on itselleni erilaiset neulemekot. Ne ovat mukavia päällä sekä lisäksi helppo ja nopea valinta aamulla töihin lähtiessä.

Hurmås Neuleen Juhlaruusu-neulemekko erottuu erityisesti näyttävällä kuvioneuleella, joka yhdistyy luontevasti yksiväriseen yläosaan. Materiaalina mekossa on mulesing-vapaa merinovilla. Aluksi ajattelin mekon olevan kuuma, mutta merinovillan ansiosta mekko on samaan aikaan sopivan lämmin ja viileä sekä ennen kaikkea hengittävä. Merinovillahan on myös helppohoitoinen, ja kaipaa pesua vain jos siinä on todellista likaa. Muuten tuuletus riittää raikastamaan mekon.

Hurmås on Sanni Salosen perustama neulomo. Säkylässä sijaitsevassa neulomossa syntyy neuletuotteita merinovillan lisäksi myös luomupuuvillasta. Tuotteissa yhdistyy kestävyys, ekologisuus sekä vastuullisuus, joissa Sanni on tinkimätön. Neuleissaan Sannilla on ollut ilo, että on saanut välittää omaa sisäistä maailmaansa neuleiden designissa ja erityisesti Sanni on tyytyväinen siitä, että saanut tehdä sitä mistä itse nauttii. Tästä syystä hänelle on kolahtanut asiakaspalautteet, joissa neuletuotteen ostaja on kuvaillut voivansa olla vaate päällä juuri oma itsensä juuri sellaisena kuin hän on.

Hurmås Neuleen Sannilla (oikealla) on päällä unisex-mallinen huppari ja Sannin äidillä neulepaita, joka sopii sekä miesten että naisten makuun. Perhe on tärkeä tuki ja osa Sannin Hurmås Neuleen tarinaa ja menestystä.

Juhlaruusu-mekosta on saatavilla musta-harmaan väriyhdistelmän lisäksi vaaleampi vaaleanharmaan ja luonnonvalkoisen yhdistelmä sekä musta-punainen värivaihtoehto. Kuvio on mielestäni tarpeeksi iso ja abstrakti, jolloin se sopii särmikkäämmällekin naiselle. Juhlaruusu-mekkoon on neulottu muotoja, joka luo silhuettia, vaikka mekko ei nuolisikaan kurveja piukeasti.

Suosittelemme

Juhlaruusun kuvio on tarpeeksi iso ja abstrakti.
Juhlaruusu-neulemekko on mukava, mutta siisti asu luottokumppaniksi töihin.

Testailussa mekko päätyi päälleni jopa hieman automaattisesti useana päivän peräkkäin. Juuri helppous yhdistettynä siistiin mutta rentoon ulkonäköön oli yksi valintatekijä, mukavuutta unohtamatta. Mekosta siis tuli luottokumppani toimistolle saapikkaiden kanssa, mutta pukiessa mekon ensimmäisen kerran päälle mieleeni tulvi myös esimerkiksi jouluiset juhlahetket perheen kanssa kotoillen. Hurmås Neuleen Sanni on suunnitellut mekon myös juhlakäyttöön, joten lisää asuun hieman näyttäviä asusteita ja suuntaa mekolla myös talven juhliin.

Mekko sopii erinomaisesti juuri saapikkaiden kera paksummilla sukkahousuilla hyväksi talvisenkin päivän asuksi. Ja mikäli tykkäät värillisistä sukkahousuista, erityisesti tumman mekon kanssa voisi hieman säväyttää vaikkapa punaisilla tai vihreillä sukkahousuilla.

Neulemekkoon sopii erinomaisesti yhdistettäväksi Juhlaruusu-kuosinen huivi.

Vierailin Sannin ja Hurmåksen neuleiden luona Suomen Kädentaidot -messuilla ja mallinukelle oli puettu juhlaruusu-mekon kanssa samasta kuosista huivi kaulaan. Tämä yhdistelmä näyttääkin oikein hyvältä, ja oma vinkkini onkin Juhlaruusu-neulemekon kanssa tilata myös huivi, joka mielestäni kohottaa yhdistelmän ilmettä entistä mielenkiintoisemmaksi.

Sannin neuleissa kuviot ovat leikkisiä ja niissä on tarpeeksi jujua ollakseen mielenkiintoisia. Hurmåksen neuleista monet ovat unisex-malleja, jotka käyvät sekä miehille että naisille. Hurmåksen neuleista voitkin siis ostaa vaikka modernin ajan ”samanlaiset tuulipuvut” sekä itsellesi että puolisollesi. Omat Hurmås-neuleesi voit ostaa Säkylän keskustan Neulekontista tai juuri avatusta verkkokaupasta.

Hurmås Neuleen neuleissa yhdistyy raikkaat ja kekseliäät kuosit sekä struktuurit.

2 KOMMENTIT

  1. Ostin pop kuosisen Hurmåksen hulvattoman mekon. Hyvä laatu yllätti minut, hauska kuosi muut ihmiset. Hurmoksessa ollaan! Povaan hittiä tästä neulevalmistajasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Auton sisätilojen puhdistus ja suojaus

Auton sisätilat vaikuttavat viihtyvyyteen, ja matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun ympärillä on puhtaat ja hajuttomat sisätilat. Eri pintamateriaalit säilyttävät myös paremmin alkuperäisen ilmeensä, kun pölyn, hiekan, ja muun lian hankauksesta johtuva kuluma vähenee.

Tyyliniekan uusimmat