Hottia vai pehmoa joululahjaksi?

Joululahjahankintojen sesonki on kuumillaan. Jos olet pohtimassa alus- tai yöasua lahjaksi, itselle tai toiselle, tarjoaa tämä juttu muutaman hyvän vinkin. Koska me naiset osaamme olla hieman oikukkaita, siis joskus harvoin, onkin tasapainoilemista mitä pehmeään lahjapakettiin pakata. Valitako pakettiin jotakin hottia vai jotakin pehmoa?

Olisiko se valinta jotakin hottia?

Sensuellit ja eroottiset alusasut ovat vaihtoehto lahjaksi, myös jouluna. Babydolleissa, seksikkäissä yöpaidoissa ja alaosissa Lumingerien valikoimissa riittää vaihtoehtoja useaan makuun. Osa vaihtoehdoista sopii parhaiten aikuisten omiin leikkeihin makuuhuoneeseen, suurin osa myös jokapäiväiseen käyttöön. Piristystä makuuhuoneeseen tarjoaa esimerkiksi Anaïs Apparelin alushousut.

Cleo by Panachen Hettie-babydoll on seksikäs alusasu, vaikka se ei olekaan sen paljastavampi kuin rintaliivit. Babydollin rintojen kupit ovat istuvat ja tukevat. Yksityiskohdat, kuten pitsit  ja pallokuosi, ovat kauniita ja kupit muotoilevat rintoja sirosti nostatten. Hettietä voisin hyvin käyttää myös vaikkapa topin tai mekon alla. Lahjaksi Hettie on hyvä valinta, koska asussa on helppo tuntea itsensä kauniiksi ja seksikkääksi.

Suosittelemme

 

Jokapäiväiseen käyttöön sopivista sensuelleista valinnoista loistava esimerkiksi Curvy Katen Victory-hipsterhousut. Alushousut ovat erittäin mukavat päällä, mutta läpinäkyvän mesh-kankaan vuoksi myös viettelevät.

Entäpä sittenkin pehmoa?

Suomen talvi osaa olla aika kylmä ja tällöin me naisetkin kaipaamme lämpimämpää päälle yöpaidaksi. Laadukas pitkähihainen pyjama tai yöpaita lämmittää mukavasti viileämmilläkin keleillä. Itse en vieroksuisi lainkaan tällaista lahjaa, villukissa kun olen, kunhan tuotteen ja kankaan laatuun on kiinnitetty huomiota. Yöpaidat ja pyjamat sopivat hyvin myös kotoiluun joulunpyhinä.

Babellan aamutakit ja yöasut ovat aivan uutta Lumingerien valikoimassa. Jos haluat pehmo-osaston lahjalla hemmotella mielitiettyäsi, Babellan tuotteet ainakin itsessäni synnyttivät suurta ihastusta. Materiaalit ovat äärimmäisen miellyttäviä ja pehmeitä – tuntuvat todella hyvältä iholla. Kangasta tekisi mieli vain silitellä koko ajan, niin mukavalta se tuntuu.

Rubiininvärisessä Morgana-yöpaidassa on myös kauniit monimuotoiset pitsiyksityiskohdat. Malliltaan yöpaita istuu hyvin, mutta tuntuu juuri sopivan väljältä päällä.  Bianca-aamutakki myös hellii päällä. Biancassa lisäkiitosta saa taskut. Molemmat tuotteet myös tuntuvat mukavan lämpimiltä. Voisin helposti kuvitella itseni kotoilemaan joulun aikaan yöpaita päällä viltin alle kaakaomukin kera elokuvaa katsoen. Lumingerien valikoimassa on myös saman valmistajan pyjama, joka myös kannattaa laittaa korvan taakse joululahjapohdinnoissa.

Kotoiluun on myös mukava saada kaveriksi rintaliivit, jotka tarjoavat kuitenkin tukea, mutta toisaalta ovat huomaamattomat päällä. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin Freyan Fancies-bralette. Toppimainen rintaliivi on todella mukava päällä, koristeltu kauniilla pitsiyksityiskohdilla ja täyttää hyvin tehtävänsä rennomman tuen tarpeeseen.  Braletten kanssa samaan sarjaan kuuluu Fancies-hipsterit, joissa ei ole kiristäviä kuminauhoja. Kukkakuvioinen mesh-pitsi on myös naisellisen tyylikäs, ja sopii myös hotimpaan käyttöön.

Pääsääntöisesti tuotteista sopi se oma standardi-kokoni, mutta Fancies-sarja tuotteissa oli siinä ja siinä olisiko yläosa voinut jopa olla yhden koon pienempi ja alaosa yhden koon isompi. Hettie-babydollista ympärysmitaltaan yhden koon isompi malli oli sopivampi, kuitenkin kuppikoon pysyessä samana rinnakkaiskokona.

No valitako siis hottia vai pehmoa? Oma henkilökohtainen suositukseni on, että valitse pakettiin sekä että. Lahjapaketista voisi siis löytyä jotain hottia ja jotain pehmoa. Kyllä seksikkäiden alusasujen saaminen mieltä lämmittää, mutta lisäksi mukava yöpaita tai pyjama lämmittäisi myös viileässä talvessa.

Mikäli vielä painiskelet lahjapulman kanssa, Lumingerien osaava asiakaspalvelu auttaa valinnassa. Lumingerien valikoimissa on myös lahjakortit, ja täten mieleisten tuotteiden valinnan voit jättää myös lahjansaajalle.

Lisäksi Lumingerie tarjoaa lahjapalvelua. Lahjapalveluun kuuluu paketointi ja normaalia pidempi 28 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Tilatut tuotteet toimitetaan valmiiksi paketoituna ja kaunis paketointi on osa lahjaa. Helppoa ja vaivatonta!

Vaikka useat näkevät alus- ja yöasut kimurantteina lahjaostoksina, asiantuntevalla avulla löydät saajalleen mieluisat tuotteet. Ja oma henkilökohtainen vinkkini naisena on, että pakettiin kannattaa valita jotain sensuellia ja myös jotakin käytännöllistä. Muista kiinnittää huomiota tuotteen laatuun ja ajatukseen, että olet ilahduttamassa ensi sijaisesti lahjansaajaa, vaikka itsekin saattaisit ilahtua katsellessa lahjoja lahjansaajan päällä.

Mikäli haluat paketin jouluksi, Lumingerie suosittelee viimeiseksi tilauspäiväksi 18.12.2017, kun toimitustavaksi on valittu postin Pakettitoimitus.

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

Lue lisää