Hirsch toi markkinoille kellomerkkikohtaiset rannekkeet

Itävaltalainen Hirsch on maailman johtava kellorannekkeita, tai omien sanojensa mukaan rannekkeita kelloihin valmistava yritys, jonka laatuun lukemattomat käyttäjät – sekä useat kellonvalmistajat – luottavat.

Tähän saakka Hirsch on virallisesti myynyt laadukkaita tarvikerannekkeita, mutta nyt yritys on tuonut kattavan malliston kellomerkki- ja mallikohtaisia rannekkeita, joiden mukana tulee “nahkojen” lisäksi laadukas taittolukko.

Mallistosta löytyy rannekkeita mm. Breitlingille, Omegalle, Longinesille, Rolexille, TAG Heuerille, Cartierille ja A. Lange & Söhnelle. Lista on kattava, mutta eroavaisuuksia tulee “tuettujen” kellomallien määrässä. Selkeä raja menee siinä, että Hirschin rannekkeita ei saa kelloihin, joissa ranneke vaatii erilliset metalliset päätypalat kiinnitystä varten. Hyvänä esimerkkinä tällaisesta on mm. Omega Constellation, johon Hirschin ranneketta ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Hirschin kellomerkkikohtaiset rannekkeet on tehty pieteetillä, joten tyylistään tarkka kellonomistaja voi halutessaan vaihtaa alkuperäisrannekkeen soljen Hirschin rannekkeeseen.

Kellomerkkikohtaisia rannekkeita on saatavilla valituilta Hirsch-jälleenmyyjiltä kautta maan. Hintataso pyörii reilusta sadasta eurosta (vasikannahkaiset) noin kolmeen sataan euroon (alligaattorinnahkaiset) saakka. Rannekkeita myy mm. tamperelainen Pirkan Kello.

Lue lisää