Herrainpukimon mittapäivä kello- ja tyyli-illan yhteydessä 2.11.2016

Kaupallinen yhteistyö: Herrainpukimo

Tyyliniekan kello- ja tyyli-illasta on kehkeytymässä kuluvan loppuvuoden tapaus, sillä paikalle on tulossa yli sata osallistujaa reilun kahdenkymmenen kello- ja vaatealan toimijan siivittämänä. Mukana on myös Tyyliniekan suosima Herrainpukimo, joka järjestää tapahtuman alla suositun mittapäivänsä Iskun tilojen toisessa kerroksessa kello 12-17.

Herrainpukimon mittapäivä 2.11.2016 Tampereella

Täydellisesti istuva kauluspaita, puku, irtotakki tai housut laadukkaista materiaaleista ovat jokaisen miehen perusoikeus, joihin kannattaa panostaa. Herrainpukimo saapuu Tampereelle kello- ja tyyli-iltaan jo päivällä pitämään mittapäiväänsä kello 12 eteenpäin.

tyylikuva-2016-syyskuu

Herrainpukimon puvut valmistetaan korkeatasoisista kankaista hengittävällä irtoliinoituksella tai täysin rakenteettomina. Mittatilauspaidoissa tarjolla on runsas valikoima erilaisia kankaita, mm. talveen soveltuvia paksumpia oxford-puuvillakankaita.

Mittausten lomassa voi tutustua myös Herrainpukimon erinomaiseen tuotevalikoimaan kuten laadukkaisiin asusteisiin, kenkiin ja parranajotuotteisiin.

Kuinka varautua mittaukseen?

Sujuvan mittausprosessin varmistamiseksi on mitoille varattava aika etukäteen. Pukumitoille saapuville Herrainpukimo suosittelee kauluspaitaan pukeutumista. Puvun tyyppiä ja väriä on myös hyvä suunnitella etukäteen, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä Herrainpukimon edustajat auttavat ilomielin oman puvun ja sen yksityiskohtien valinnassa.

Suosittelemme

Pukumittaus kestää kokonaisuudessaan noin tunnin, paitamittaus noin puoli tuntia.

Herrainpukimon puvut ja irtotakit valmistetaan irtoliinarakenteella ensiluokkaisista kankaista. Kangasvalikoimaan kuuluu mm. Vitale Barberis Canonicon, Marlanen, Cerrutin, Redan, Dormeuilin sekä Holland & Sherryn kankaita.

Mittavaatteiden hinnat ja toimitusajat

Flanellihousut alk. 290 €
Kaksiosainen flanellipuku alk. 700 € (kampanja)
Muut puvut alk. 875 €
Paidat alk. 1 kpl 120 €, 3 kpl 330 €, 5 kpl 500 €
Chinot alk. 195 €
Irtotakki alk. 650 €
Irtohousut alk. 290 €
Päällystakki alk. 800 €

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin kuusi viikkoa ja ne valmistetaan Euroopassa.

Aika ja paikka

Keskiviikko 2.11.2016 klo 12-17
Isku Tampere
Sammonkatu 47 (2. kerros)
33540 Tampere

Pukumittaus ajanvarauksella, ajanvaraus numerosta 02 4808 1611 tai osoitteesta [email protected].

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

The ART Desk vie sähköpöydän tyylin uudelle tasolle

Jos etsit kotiisi tai työpaikallesi tyylikästä ja laadukasta sähköpöytää, The ART Desk on varteenotettava vaihtoehto.Työergonomia on asia, josta on puhuttu pitkään ja johon on...

Turvallinen hybridiauton lataus kotona – DEFA Solid säästää omakotiasujan työläältä kaapelinvedolta

Hellmanin perheen tarina on esimerkki siitä, miten DEFA Solid latausasema voi tarjota turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun hybridiauton lataamiseen kotona.Isä Oskari Hellmanilla on Volvo...

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat