Herrainpukimon kesämallisto 2014

Kaupallinen yhteistyö: Herrainpukimo

Yhteistyökumppanimme Herrainpukimon kesämallisto sisältää mielenkiintoisen paletin solmioita, taskuliinoja ja huiveja. Malliston johtavana ajatuksena on väreillä ja kuvioilla leikittely, sillä kesällä on lupa revitellä. Tätä periaatetta herrainpukimolaiset toteuttivat Pitti Uomossa, jossa he luonnollisesti pukeutuivat omiin asusteihiinsa.

Malliston taskuliinoissa ideana on kaksipuolinen käytettävyys, jolla yhdellä taskuliinalla saadaan luotua kaksi erihenkistä kokonaisuutta; räväkkä/vahvasävyinen ja hillitympi. Solmioissa on puolestaan tarjolla rietasta paisleymeininkiä vankan tyylitajun omaaville, sekä hillitympää italialaisuutta varman päälle pelaaville.

Herrainpukimo nostaa itse kesämallistonsa keskeiseksi elementiksi villa-silkkihuivit, joilla on helppo nostaa vaatetusta ylöspäin. Toisin kuin voisi luulla, kevyesti kudotut huivit eivät tuo lisälämpöä, vaan ennemminkin suojaavat herkkähipiäisempää auringolta. Näin ollen huivit ovat oivallinen lisä kesäpukeutumiseen.

Herrainpukimo tarjoaa kaikista Italiassa valmistetuista asusteistaan 25 prosentin alennuksen heinäkuun loppuun asti. Tarjous oi voimassa Turun myymälässä, sekä verkkokaupassa alekoodilla KESÄ2014.

Herrainpukimon kesämallistossa on asusteita moneen makuun.
Herrainpukimon kesämallistossa on asusteita moneen makuun.

Lue lisää