Herrainpukimo x Kämmen

Suomalainen tyyliskene on nosteessa, sillä viimeisen parin vuoden aikana markkinoille on ilmaantunut uusia korkeaan laatuun keskittyneitä toimijoita. Yksi näistä on Kämmen, jonka laatukäsineistä kirjoitin tammikuussa. Nyt, vajaa vuosi myöhemmin toiminta on saanut uusia muotoja, sillä turkulainen miesten vaateliike Herrainpukimo on aloittanut yhteistyön Kämmenen kanssa.

Tutustuimme nuorkauppakamarin trade showssa pari kuukautta sitten ja totesimme heti, että Kämmenen tyyppien kanssa synkkaa mainiosti ja heidän tuote on sellainen, jota meiltä kysellään koko ajan. Halusimme tarjota jotain hieman erilaista kuin heidän oma myymänsä tuote, joten otimme myyntiin Logger-hansikkaita villavuorella. Koko projekti oli kevyt ja helppo toteuttaa, kun Kämmenen porukoilla homma toimi ensiluokkaisen sujuvasti. – Tuukka Simonen, Herrainpukimo

Herrainpukimolle tehdyt Kämmenen käsineet.
Herrainpukimolle tehdyt Kämmenen käsineet.

Herrainpukimon valikoimista löytyy Kämmenen talvikäsine Logger Helsinki sillä erotuksella, että vuorimateriaalina on villa. Yksityiskohdat ovat muuten samat. Käsineet ovat myynnissä Herrainpukimon myymälässä ja tulevat verkkokauppamyyntiin pikapuoliin.

 

Lue lisää