Helsingin kelloilta 19. syyskuuta – ilmoittaudu nyt

Kelloharrastajien keskuudessa on järjestetty useamman vuoden ajan virallisia ja epävirallisia kellotapaamisia, erityisesti Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Joissakin tapaamisissa on ollut virallista ohjelmaa, kuten esimerkiksi Tampereella järjestetyissä Tiuku-Torstai -kelloilloissa, mutta mukaan on mahtunut lukuisa määrä pienimuotoisia ja vapaita kohtaamisia vaikka paikallisessa ravintolassa.

Kelloillan antia.
Kelloillan antia.

Seuraava kelloilta järjestetään syyskuun 19. päivä tasokkaassa ravintolassa Helsingin ydinkeskustassa kello 18 alkaen. Illan hinta on 50 € / osallistuja, ja hinta sisältää tervetulomaljan ja buffetillallisen. Illan yhteistyökumppanina toimii Westerback. Tarkemmat tiedot paikasta välitetään turvallisuussyistä ainoastaan osallistumismaksun maksaneille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avoinna 28.8.2015 kello 12 asti. Paikkoja on rajoitetusti, joten oma osallistuminen kannattaa tehdä viipymättä paikan varmistamiseksi. Paikan varaaminen tapahtuu kätevästi maksamalla osallistumismaksu illan puuhamies Eero Laakkosen tilille: FI91 1040 5000 6930 76.

Maksun viestikenttään tulee kirjoittaa “Helsingin kelloilta 19.9.2015, oma nimi”. Maksamisen jälkeen lähetä vielä sähköpostilla vahvistus osoitteeseen [email protected], ja ilmoita samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Siinäpä se.

Lue lisää