GPHG 2021: Ehdokkaat on julkistettu – Kari Voutilainen on jälleen ehdolla

Kelloalan Oscar-palkintogaalaksi mainittu Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) on julkistanut vuoden 2021 ehdokkaat eri kategorioihin. 

GPHG-akatemia on järjestänyt ensimmäisen äänestyskierroksensa ja valinnut ehdolle 84 kelloa 14 eri kategoriaan, joita valittaessa on kuunneltu yli 500 kelloalan eri sidosryhmien edustajaa ja vaikuttajaa. Nämä ehdokkaat kilpailevat kaikkiaan 18 arvostetusta palkinnosta, joista yksi on juryn valitsema, GPHG:n pääpalkintona pidetty Aiguille d’Or Grand Prix.

Suomalaisittain kilpailussa riittää jännitettävää, sillä kategoriassa Artistic Crafts on ehdolla GPHG:n moninkertainen voittaja Kari Voutilainen Duluth Bridge -kellollaan. Voittajat julkistetaan palkintogaalassa torstaina 4. marraskuuta, jolloin juhlitaan myös GPHG:n 20-juhlavuotta.

Vuoden 2021 kilpailukategoriat ovat:

Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Kuvat: GPHG

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat