GPHG 2021: Ehdokkaat on julkistettu – Kari Voutilainen on jälleen ehdolla

Kelloalan Oscar-palkintogaalaksi mainittu Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) on julkistanut vuoden 2021 ehdokkaat eri kategorioihin. 

GPHG-akatemia on järjestänyt ensimmäisen äänestyskierroksensa ja valinnut ehdolle 84 kelloa 14 eri kategoriaan, joita valittaessa on kuunneltu yli 500 kelloalan eri sidosryhmien edustajaa ja vaikuttajaa. Nämä ehdokkaat kilpailevat kaikkiaan 18 arvostetusta palkinnosta, joista yksi on juryn valitsema, GPHG:n pääpalkintona pidetty Aiguille d’Or Grand Prix.

Suomalaisittain kilpailussa riittää jännitettävää, sillä kategoriassa Artistic Crafts on ehdolla GPHG:n moninkertainen voittaja Kari Voutilainen Duluth Bridge -kellollaan. Voittajat julkistetaan palkintogaalassa torstaina 4. marraskuuta, jolloin juhlitaan myös GPHG:n 20-juhlavuotta.

Vuoden 2021 kilpailukategoriat ovat:

Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Kuvat: GPHG

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.