G-SHOCK MTG-B1000VL-4 iskee kuin miljoona volttia

G-SHOCK jatkaa rohkeasti omalla linjallaan esittelemällä suosittuun MTG-B1000 -mallistoon kuuluvan, Vulcanic Lighting -teemaisen, MTG-B1000VL-4 -kellomallin.

Uutuudesta löytyvät kaikki mallisarjan ominaisuudet, kuten japanilainen viimeistely, safiirilasi, iskunkestävyys, 200 metrin vesitiiviys, aurinkovoimaa hyödyntävä ekologinen akku (Tough Solar), kaksoisaika, ajanotto ja maailmanaika, päivämäärä ja viikonpäivä, sekä Bluetoothiin ja Multi-Band 6 -teknologiaan perustuva aikasynkronointi.

G-SHOCK:ia Suomessa edustava Mikko Lindfors (Oy Perkko) iloitsee uutuudesta:

-- MAINOS --

Maailmalla loppuunmyyty tuote saatiin vihdoin myös Suomeen harrastajien saataville. G-SHOCK -malliston erikoismallit ovat saaneet hyvän vastaanoton Suomessa. Tällä tavalla voimme viestiä päämiehelle, että mahdollistavat meille jatkossakin lisää erikoismalleja. Hyviä LE malleja on tulossa pian lisää.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4

Se mikä tekee nyt esitellystä mallista poikkeuksellisen mielenkiintoisen on silmiä hivelevä värimaailma, josta G-SHOCK käyttää nimeä Vulcanic Lightning. Valmistajan mukaan design muistuttaa tulivuoren purkauksessa muodostuvaa salamaa, joka on jokaisella kerralla erilainen.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4
MTG-B1000VL-4:n design on näyttävä ja värikäs.

Salamoinnin kaltainen ja jokaisessa kellossa uniikkina väriyhdistelmänä näkyvä ulkonäkö on toteutettu ionipinnoittamalla MTG-B1000VL-4:n metalliosat neljällä eri tavalla; kellonkehässä on käytetty sateenkaaren värejä, rannekkeen päätypaloissa punaista väriä, ruuveissa, soljessa ja rannekkeen korvakkeissa ruusukullan väriä, sekä ruuvilukittavassa vetonupissa ja painonapeissa mustaa väriä.

Visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden täydentää monivärinen ja -tasoinen kellotaulu, jonka luettavuus pimeällä on erinomainen voimakkaan Super Illuminator -ledivalon avulla. Luettavuutta parantaa myös heijastesuojattu safiirilasi.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4

Uretaaniranneke.
Uretaaniranneke on osittain läpinäkyvä.

Koostaan huolimatta (55,8 × 51,7 × 14, 4 mm) MTG-B1000VL-4 istuu ranteeseen hyvin. Istuvuuteen vaikuttaa merkittävästi MT-G -mallistossa ensimmäistä kertaa käytettävä, käytössä miellyttäväksi tuttavuudeksi osoittautunut uretaaniranneke. Ranneke on osittain läpinäkyvä, joka sopii punaisen sävyisenä hyvin kellon näyttävään luonteeseen ja värimaailmaan.

Persoonallisen tyylin ystävälle

Mekaanisten ja ns. perinteisempien rannekellojen ystävänä olen hiljalleen lämmennyt G-SHOCK:in omaleimaiseen tyyliin, jossa korostuvat näyttävyys, sporttisuus ja oma vahva muotokieli. Tunnistettavan designin lisäksi G-SHOCK yhdistää nykypäivän teknologian tavalla, joka palvelee niin satunnaista käyttäjää, kuin myös erilaisista teknisistä ominaisuuksista ja toiminnoista innostunutta heavy-useria.

Kellosta saa täyden hyödyn saa irti lataamalla älypuhelimeen G-SHOCK Connected -applikaation.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4:n suositushinta on 1.129 euroa ja kellojen toimitukset Premium-jälleenmyyjille ovat alkaneet.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4
G-SHOCK MTG-B1000VL-4 toimitetaan teemaan sopivassa rasiassa.

Haluatko lukea lisää G-SHOCK:ista?

Lue G-SHOCK -artikkelimme täältä.

Kuvat: Casio / Oy Perkko

-- MAINOS --
Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Kun kaksi automaattikelloa riittää, Citizen tarjoaa rahalla vastinetta

Citizen tunnetaan Eco-Drive -kelloistaan, mutta valmistajalta löytyy oivallinen valikoima tyylikkäitä automaattikelloja kuluttajaystävälliseen hintaan.  Japanilainen kellonvalmistaja Citizen omaa pitkän historian, joka...

G-SHOCK Frogman – tosielämän sammakkomiehille

Casio esitteli uudistetun G-SHOCK Frogman -kellomalliston, ensimmäistä kertaa analogisella taululla. G-SHOCK Frogman on vuonna 1993 julkaistu Casion high end- mallisto,...

Pirkan Kello ostaa, myy ja vaihtaa käytettyjä arvokelloja

Pirkan Kello aloitti tänä vuonna käytettyjen kellojen osto- ja myyntitoiminnan osana muuta liiketoimintaansa. Alku on ollut lupaava. Syy käytettyjen rannekellojen...

Ensiesittelyssä: Baume & Mercier Clifton Baumatic Day Date Moon Phase

Sveitsiläinen Baume & Mercier on nostanut profiiliaan viimeisten vuosien aikana Baumatic-koneistoon pohjautuvilla kellomalleillaan. Clifton Baumatic Day Date Moon Phase...

Sjöö Sandström Royal Steel Classic Annual Edition 2020

Ruotsalainen Sjöö Sandström esitteli ruskealla sektoritaululla varustetun Royal Steel Classic Annual Edition 2020 -rannekellon. Vaasalaisen Salkarin maahantuoman ruotsalaiskellonvalmistaja Sjöö Sandströmin...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.