G-SHOCK MTG-B1000VL-4 iskee kuin miljoona volttia

G-SHOCK jatkaa rohkeasti omalla linjallaan esittelemällä suosittuun MTG-B1000 -mallistoon kuuluvan, Vulcanic Lighting -teemaisen, MTG-B1000VL-4 -kellomallin.

Uutuudesta löytyvät kaikki mallisarjan ominaisuudet, kuten japanilainen viimeistely, safiirilasi, iskunkestävyys, 200 metrin vesitiiviys, aurinkovoimaa hyödyntävä ekologinen akku (Tough Solar), kaksoisaika, ajanotto ja maailmanaika, päivämäärä ja viikonpäivä, sekä Bluetoothiin ja Multi-Band 6 -teknologiaan perustuva aikasynkronointi.

G-SHOCK:ia Suomessa edustava Mikko Lindfors (Oy Perkko) iloitsee uutuudesta:

Maailmalla loppuunmyyty tuote saatiin vihdoin myös Suomeen harrastajien saataville. G-SHOCK -malliston erikoismallit ovat saaneet hyvän vastaanoton Suomessa. Tällä tavalla voimme viestiä päämiehelle, että mahdollistavat meille jatkossakin lisää erikoismalleja. Hyviä LE malleja on tulossa pian lisää.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4

Se mikä tekee nyt esitellystä mallista poikkeuksellisen mielenkiintoisen on silmiä hivelevä värimaailma, josta G-SHOCK käyttää nimeä Vulcanic Lightning. Valmistajan mukaan design muistuttaa tulivuoren purkauksessa muodostuvaa salamaa, joka on jokaisella kerralla erilainen.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4
MTG-B1000VL-4:n design on näyttävä ja värikäs.

Salamoinnin kaltainen ja jokaisessa kellossa uniikkina väriyhdistelmänä näkyvä ulkonäkö on toteutettu ionipinnoittamalla MTG-B1000VL-4:n metalliosat neljällä eri tavalla; kellonkehässä on käytetty sateenkaaren värejä, rannekkeen päätypaloissa punaista väriä, ruuveissa, soljessa ja rannekkeen korvakkeissa ruusukullan väriä, sekä ruuvilukittavassa vetonupissa ja painonapeissa mustaa väriä.

Visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden täydentää monivärinen ja -tasoinen kellotaulu, jonka luettavuus pimeällä on erinomainen voimakkaan Super Illuminator -ledivalon avulla. Luettavuutta parantaa myös heijastesuojattu safiirilasi.

 

Uretaaniranneke.
Uretaaniranneke on osittain läpinäkyvä.

Koostaan huolimatta (55,8 × 51,7 × 14, 4 mm) MTG-B1000VL-4 istuu ranteeseen hyvin. Istuvuuteen vaikuttaa merkittävästi MT-G -mallistossa ensimmäistä kertaa käytettävä, käytössä miellyttäväksi tuttavuudeksi osoittautunut uretaaniranneke. Ranneke on osittain läpinäkyvä, joka sopii punaisen sävyisenä hyvin kellon näyttävään luonteeseen ja värimaailmaan.

Persoonallisen tyylin ystävälle

Mekaanisten ja ns. perinteisempien rannekellojen ystävänä olen hiljalleen lämmennyt G-SHOCK:in omaleimaiseen tyyliin, jossa korostuvat näyttävyys, sporttisuus ja oma vahva muotokieli. Tunnistettavan designin lisäksi G-SHOCK yhdistää nykypäivän teknologian tavalla, joka palvelee niin satunnaista käyttäjää, kuin myös erilaisista teknisistä ominaisuuksista ja toiminnoista innostunutta heavy-useria.

Kellosta saa täyden hyödyn saa irti lataamalla älypuhelimeen G-SHOCK Connected -applikaation.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4:n suositushinta on 1.129 euroa ja kellojen toimitukset Premium-jälleenmyyjille ovat alkaneet.

G-SHOCK MTG-B1000VL-4
G-SHOCK MTG-B1000VL-4 toimitetaan teemaan sopivassa rasiassa.

Haluatko lukea lisää G-SHOCK:ista?

Lue G-SHOCK -artikkelimme täältä.

Kuvat: Casio / Oy Perkko

Matti Airaksinen
Matti Airaksinenhttps://stylefellow.com
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat