Frederique Constant Horological Smartwatch – nyt Suomessa

Älykelloista on kirjoitettu ja puhuttu runsaasti eri medioissa, ja villeimmissä puheissa niiden on väitetty syrjäyttävän perinteiset kellot ja kellovalmistajat. Samaan aikaan mekaanisten kellojen suosio on kuitenkin voimakkaasti kasvanut, niin uusien kuin vanhojen.

Myös perinteiset kellovalmistajat ovat heränneet haasteeseen ja ovat tuoneet markkinoille omia älykellojaan. Yksi näistä valmistajista on sveitsiläinen Frederique Constant, jonka Horological Smartwatch -nimeä kantava älykellomallisto edustaa markkinoiden tyylikkäintä päätä.

Frederique-Constant-Smartwatch-2

 

Frederique Constant Horological Smartwatch

Frederique Constant Horologigal Smartwatchin suunnittelun lähtökohtana on klassinen kellomuotoilu futuristisen teknoleluilun sijaan. Tämä suunnittelufilosofia näkyy myös siinä, että kellon “käyntivara” on useimpiin älykelloihin verrattuna huomattavasti pidempi. Smartwatchin toiminta-ajaksi luvataan 25 kuukautta, joten sen kanssa ei laturinjohto tule tutuksi.

FC_Horological_Smartwatch_FC-285V5B4_2

Suosittelemme

Frederique_Constant_Horological_Smartwatch_Atelier_17

Frederique_Constant_Horological_Smartwatch_Atelier_1

Äly tulee puolestaan kellon kytkemisestä langattomasti iOS- tai Android-laitteeseen. Konkreettisella tasolla tämä tarkoittaa sitä, että Smartwatchin koneistoon on sulautettu teknologiaa, joka seuraa ja tallentaa käyttäjän liikkumista ja unirytmiä, jonka tuloksia voi analysoida mobiiliapplikaation avulla. Applikaatioon voi lisätä erilaisia seurantarajoja ja tavoitteita, joten kello potkii tarvittaessa laiskaa käyttäjäänsä eteenpäin tai ilmaisee mikäli unirytmi ei ole kunnossa.

FC_iPhones_App_Newsletter_New

 

Kuka onkaan se ensimmäinen työnantaja, joka vie tyky-toiminnan seuraavalle tasolla hankkimalla Smartwatchin työntekijöidensä ranteeseen? 😉

Hinnat alkaen 950 €

Frederique Constant Horological Smartwatchia myy ainakin tamperelainen Pirkan Kello, jolla on myynnissä teräskuorisia ja mustatauluisia kelloja nahkarannekkeella (950 €) sekä teräsrannekkeella (1050 €). Myyntiin on tulossa myös valkotauluisia teräskuorisia malleja.

Pirkan Kellon valikoimissa on mm. mustatauluinen teräskuorinen Smartwatch ruskealla nahkarannekkeella.
Pirkan Kellon valikoimissa on mm. mustatauluinen teräskuorinen Smartwatch ruskealla nahkarannekkeella.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat