Experience the Art of Watchmaking – Kokoa ja viimeistele Raymond Weilin rannekello

The Watch Show Finland

Watch Service Finland ja Raymond Weil järjestävät yhdessä Kelloharrastajat-yhteisön kanssa päivän mittaisen workshopin, jossa osallistujat kokoonpanevat ja viimeistelevät oman Raymond Weil -rannekellon Watch Service Finlandin ammattilaisten ohjauksessa. Aiempaa kokemusta kellojen tekemisestä ei osallistujilta edellytetä, joten workshop tarjoaa osallistujalle kiinnostavan mahdollisuuden tutustua mekaanisten kellojen tekniikkaan ja sielunelämään.

Konkreettisesti jokainen osallistuja valitsee itselleen sopivimman mallin kolmesta eri vaihtoehdosta, johon osallistujat tekevät päivän aikana haluamansa muutokset. Kuhunkin kellomalliin on valitavissa useampi erilainen taulu, osoittimet sekä ranneke. Kellon takakanteen tulee erikoiskaiverrus. Lopuksi osallistujat säätävät ja tarkistavat oman kellonsa – kuitenkin niin, että workshopin järjestäjä Watch Service Finland vastaa jokaisen kellon laadun varmistumisesta. Näin ollen jokaiselle kellolle myönnetään Raymond Weilin kansainvälinen takuu.

Valittavat kellomallit ovat: 

Koko päivän kestävä workshop järjestetään Helsingissä 18. elokuuta ja paikka varmistetaan osallistujille kesäkuun puoliväliin mennessä. Workshopin luonteesta johtuen paikkoja on kymmenen kappaletta ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Workshopin hinta on täsmälleen sama, kuin kellon suositushinta. Elämys tulee niin sanotusti kaupan päälle.

Ilmoittaudu workshopiin täällä.

Workshopissa valmistuvat Raymond Weilin rannekellot ovat aitoja SWISS MADE -kelloja, sillä ne valmistetaan ja kootaan ensin Sveitsissä. Tämän jälkeen kellot lähetetään Suomeen, jossa kellot valmistellaan workshopia ja jälkiviimeistelyä varten. Tällä tavoin workshopissa viimeisteltävät kellot täyttävät myös tiukat SWISS MADE -ehdot. Watch Service Finland on käynyt läpi Raymond Weilin perusteellisen laatuselvityksen, jotta workshopissa on mahdollista valmistaa autenttinen ja laatuominaisuuksiltaan Raymond Weilin laatuvaatimukset täyttävä tuote.

Tapahtuman idea on lähtöisin Kelloharrastajat-yhteisöstä, jossa Watch Service Finlandin Antti Kuitto ja Raymond Weilin Timo Leinonen saivat ajatuksen ainutlaatuisen kokemuksen mahdollistamisesta.

Experience the Art of Watchmaking -workshop julkistettiin 18.5.2018 The Watch Show Finland -tapahtumassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.