Esittelyssä Orient Star Contemporary 70-vuotismallit

Orient Star juhlii kellojen valmistajana 70-vuotista taivalta. Tämän kunniaksi Contemporary-mallisto laajenee neljällä versiolla, joiden taulu on osin kerroksittainen ja osa koneistosta on näkyvillä. Vihreätauluista mallia valmistetaan 1400:n kappaleen numeroitu erä.

Orient Star Contemporary Limited (RE-AV0B05E)

Mikä Orient Star?

Orient on Japanilainen kellovalmistaja joka on perustettu 1950. Orient Star -nimellä julkaistiin oma kellomalli vuotta myöhemmin ja se haluttiin jättää omaksi merkiksi. Orient Starit ovat hieman laadukkaampia ja kalliimpia kuin Orientin muut kellot. Orient Starit ovat kaikki mekaanisia, lähes kaikissa malleissa on safiirilasi ja kellot on valmistettu Japanissa.

Kerrokselliset kellotaulut

Uusien mallien kellotaulut jäljittelevät bisnespukujen tekstiilejä, vihreää erikoismallia lukuunottamatta. Hallitsevan värin alta näkyy myös toinen väri, joka on valkotauluisissa kelloissa hopea ja ruskea- sekä mustatauluisissa kelloissa sininen. Osa taulusta on skeleton-tyyppinen eli koneisto on näkyvissä.

Vihreän rajoitetun mallin taulu jäljittelee tähtisumua. Tarkoittaahan Star tähteä. Tässä mallissa kellotaulun alta näkyy musta kerros ennen koneistoa.

Contemporary-mallien sekuntiosoitin on pieni taulu kello kuudessa. Kello 12:ssa taas on käyntivaran näyttö, joka on tunnuksenomaista Orient Star -malleille.

Kestävä kello moneen käyttöön

Orient Star Contemporary -malleissa on Orientin oma automaattikaliiberinen F6F44-koneisto, jota voi vetää myös käsin. Koneistossa on 50 tunnin käyntivara ja hacking-toiminto eli se pysähtyy vedetäessä nuppi ulos. Tämä helpottaa koneiston asettamista aikaan tarkasti.

Suosittelemme

Contemporary-malleissa on safiirilasi ja ne pitävät vettä 100 metriin asti eli niiden kanssa voi uida huoletta. Vaikka kelloa markkinoidaankin pukumiehille, on siinä sporttikellon ominaisuudet. Orient Star -kellot ovat saatavilla Timanttisilta.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Orient
 • Malli: Orient Star Mechanical Contemporary
 • Mallinumerot: RE-AV0B01S (valkoinen),  RE-AV0B02Y (ruskea),  RE-AV0B03B (musta), RE-AV0B05E (vihreä)
 • Koneisto: F6F44 (inhouse) automaatti
 • Käyntitaajuus: 21 600
 • Käyntivara: 50 tuntia
 • Kellon kuori: ruostumaton teräs
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 41 mm
 • Kuoren paksuus: 13,6 mm
 • Lasi: safiiri (heijastesuojattu)
 • Vesitiiviys: 100 m (10 bar)
 • Rannekkeen leveys: 20 mm
 • Ranneke: teräs / nahka (limited edition)
 • Hinta: 890 €

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat