Esittelyssä katu-uskottava Casio G-Shock GA900 -mallisto

Casio julkisti houkuttelevasti hinnoitellun ja katu-uskottavan G-Shock GA900 -kellomalliston, joka sisältää viisi eriväristä kelloa – sekä yhden rajoitetun erän mallin.

GA900-malliston muotoilu on muodikkaasti industriaalihenkinen, joka on saatu luotua 10-kulmaisella, mutteria muistuttavalla kellonkehällä. Hartsista tehty kehä on kiinnitetty niin ikään hartsista tehtyyn kellonkuoreen neljällä teräsruuvilla, joka tuo kellolle sen käyttöä kestävän ilmeen sekä rakenteen. Kellon urbaania ja anteeksipyytelemätöntä luonnetta tukee myös sen varsin massiivinen, 52,8 × 49,5 × 16,9 millimetrin koko. Painoa GA900:lla on kuitenkin vain 65 grammaa.

-- MAINOS --

G-SHOCK GA900 -kellojen näytöt ovat anadigejä, eli kellotauluun on yhdistetty perinteiset osoittimet ja digitaalinäyttö, joiden visuaalinen ilme on valmistajalle tyypilliseen tapaan erittäin tunnistettava ja selkeä. Toimintoja GA900:sta löytyy kattavasti, kuten voimakas LED-valo, ajanotto, ajasti, torkku, maailmanaika, hälytykset, 12/24 tunnin näyttö, sekä automaattinen kalenteri.

Painonappien päissä sekä rannekkeen liitoskohdissa on ruudullinen pinta, joka takaa hyvän näppituntuman kovissakin tilanteissa. GA900:n urbaani teknisyys toistuu siinä, että rannekkeen liitospalat on tehty niin ikään hartsista, rannekkeen ollessa mallista riippuen polyuretaania tai nahkalla pehmustettua tekstiiliä.

Casio G-SHOCK GA900 on katu-uskottava kello, joka ei pyytele ranteessa anteeksi olemassaoloaan.
Casio G-SHOCK GA900 on katu-uskottava kello, joka ei pyytele ranteessa anteeksi olemassaoloaan.

GA900:n rannekkeissa on näppärä pikakiinnitysmekanismi, joka tekee rannekkeiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Rannekkeenvaihdon käytettävyyttä on parannettu rannekkeen päissä olevan, pitoa lisäävän ruutukuvioinnin avulla.
GA900:n rannekkeissa on näppärä pikakiinnitysmekanismi, joka tekee rannekkeiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Rannekkeenvaihdon käytettävyyttä on parannettu rannekkeen päissä olevan, pitoa lisäävän ruutukuvioinnin avulla.

G-SHOCK GA900 edustaa valmistajan tunnuksenomaista, muodikasta linjaa, jossa selkeät värit yhdistyvät huolettomaan käyttöön. Kello kestää iskuja, on vesitiivis 200 metriin asti, on tarkka (+-15 sekuntia kuukaudessa) ja paristossa riittää hönkää peräti seitsemäksi vuodeksi. Nykytyyliin rannekkeen vaihtaminen on tehty helpoksi ilman työkaluja, joten GA900 on samalla mainio asuste tyylistään tarkoille kellojen ystävälle.

Casio G-SHOCK GA900 on saatavilla nyt

Casio G-SHOCK GA900 -malliston kellojen suositushinta on 149 euroa (paitsi GA900E-1A3 Limited Edition 189 euroa) ja niitä myyvät G-Shock –jälleenmyyjät kautta maan.

Haluatko lukea lisää Casiosta?

Lue Casio-artikkelimme täältä.

-- MAINOS --
Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Vuoden kello – äänestä suosikkiasi

Tyyliniekka Watch Awards palkitsee yleisöäänestyksen perusteella kelloalan parhaimmiston vuodelta 2020. Vuoden kello -kategorian ehdokkaat ovat:  https://youtu.be/4Hn6oQqH4rA Tudor Black Bay 58 Navy...

Vuoden kellomallisto 2020 – äänestä suosikkiasi

Tyyliniekka Watch Awards palkitsee yleisöäänestyksen perusteella kelloalan parhaimmiston vuodelta 2020. Vuoden kellomallisto -kategorian ehdokkaat ovat:  https://youtu.be/EWIkGbR4oFo Breitling Chronomat Breitling esitteli vuonna 2020...

Vuoden kelloteko 2020 – äänestä suosikkiasi

Tyyliniekka Watch Awards palkitsee yleisöäänestyksen perusteella kelloalan parhaimmiston vuodelta 2020. Vuoden kelloteko -kategorian ehdokkaat ovat:  https://youtu.be/t9ZIH3piCoE   Kelloharrastajien Boxit Auki 2020 -hyväntekeväisyyskeräys Kelloharrastajat-yhteisön...

Tyyliniekka Watch Awards palkitsee parhaat kelloalan uutuudet, tekijät ja yritykset

Suomalaisittain parhaat kelloalan uutuudet, tekijät ja yritykset palkitaan Tyyliniekka Watch Awards -palkintogaalassa 24.2.2021 kello 19. Kelloalan vuosi 2020 oli monin...

Uutuus: Oris Carl Brashear Cal. 401 Limited Edition

Oris Carl Brashear Cal. 401 Limited Edition on sarjassaan jo kolmas Carl Brashearin nimeä kantava Oris, mutta tällä kertaa...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.