Esittelyssä Breitling Chronospace Evo B60 “SuperQuartz”

Vuonna 1884 perustettu Sveitsiläinen pilottikellojen valmistaja, Breitling, julkisti äskettäin uutuuskellon, Breitling Chronospace Evo B60:n, mikä on valmistajan ensimmäinen analogisella näytöllä ja kvartsikoneistolla varustettu, 100% Breitlingin käsialaa oleva, pilottikello.

SuperQuartz-tavaramerkillä varustettu Chronospace Evo B60 ei ole todellakaan mikään peruskvartsi, sillä sen “in-house” B60 koneiston tarkkuus on tavanomaiseen kvartsikoneistoon verrattuna jopa kymmenkertainen. Chronospace Evo B60 on lämpötilakompensoitu ja vaativat testit läpikäynyt COSC-sertifioitu (Swiss Official Chronometer Testing Institute) kronometri. COSC-sertifioinnin tasoa kuvaa lyhyesti se, että vain kolmisen prosenttia sveitsiläiskelloista kantaa kyseistä sertifikaattia.

Evo B60:n kellotaulua koristavat suuret tuntinumerot ja osoittimet, jotka ovat hyvin selkeät ja suoraviivaiset. Tuttuun Breitling-tyyliin, taulusta löytyy myös kolme apunäyttöä, joista voi nähdä sekunnin kymmenykset, minuutit ja nyt uutuutena myös 24-tunnin laskurin. Kello neljän kohdalta löytyvästä painikkeesta voi nyt myös napauttaa väliajan, ja toinen napautus jatkaa ajanottoa ottaen kiinni kokonaisajan.

Titaanirunkoinen Chronospace Evo B60 on vesitiivis sataan metriin asti, ja erityisesti sukeltajia palveleva, yhteensuuntaan pyörivä kellonkehä tarjoaa neljän tartuntapisteen voimalla hyvän gripin. Ruuvilukittu vetonuppi on suojattu sivulta tulevilta iskuilta, mutta sen funktio rajoittuu kvartsikellossa vain ajan ja päivämäärän säätämiseen.

Suosittelemme

Chronospace Evo B60 on saatavilla kahtena eri versiona; mustalla kellotaululla ja harmailla apunäytöillä, sekä sinisellä kellotaululla ja mustilla apunäytöillä. Kellon hintaluokka on noin 4500 euroa ja se on Breitlingin mukaan tehty ammattilaisille ja ammattilaisten testaama, kuten alla olevalta videolta nähdään.

Breitlingit myy Suninen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat