Esittelyssä Bering Ceramic – elegantti naisten rannekello

Kaupallinen yhteistyö: FinnGold

Tanskalainen Bering on muodikas rannekellomerkki, jonka elegantista muotokielestä huokuu vahva skandinaavinen tyyli. Se mikä tekee merkistä kiinnostavan monesta muusta muotikellosta poiketen on hintaluokkaansa nähden laadukas toteutus, jonka tunnusomaisia piirteitä ovat mm. kauniit kellotaulut, osittain keraamiset rannekkeet, sekä naarmuuntumattomat safiirilasit, jotka kaikki harvemmin yhdistyvät parin sadan euron kellossa.

Bering Ceramic

Beringin syömähammas Classic-malliston lisäksi on Ceramic-malliston rannekellot, joissa yhdistyvät edellä mainitut ominaisuudet kauniiksi paketiksi. Vaikka kyse on ns. muotikellosta, jossa on kvartsikoneisto, testikäytön aikana kellosta muodostui positiivinen jälkimaku. Ja miksi ei olisi muodostunut, sillä Bering Ceramicissa yhdistyy kaksi funktionaalista asiaa; kello ja koru.

Bering Ceramic on kaunis korukello.

Teknisesti kellon voimanlähteenä toimii Miyotan luotettava kvartsikoneisto, joka on vähän tilaa vievänä antanut kellon suunnitteluun suhteellisen vapaat kädet. Tämä onkin muotikellojen suurimpia vahvuuksia, sillä koneistohifistely on jätetty pois ja mielenkiinto on kohdistettu kellon ulkonäköön – eli tässä tapauksessa teräksen ja keraamin yhdistämiseen kauniiseen pakettiin.

Bering Ceramic on hillityllä tavalla korumainen rannekello, joka on pakattu 29 millimetrin teräskuoreen. Kellon tyyliä voi kuvata sanalla elegantti, sillä maidonvalkea kellotaulu ja sen zirkonialla koristellut indeksit yhdistettynä valkeaan keraamiseen kellonkehään on yksinkertaisesti toimiva yhdistelmä, jossa silmä lepää. Kokonaisuuden täydentää valkoisista keraamisista paloista ja teräsosista tehty ranneke.

Suosittelemme

Bering Ceramic on kaunis korukello.

Kuvan neule: Alpa Drizzle
Kuvan neule: Alpa Drizzle

Tyylinsä puolesta Bering Ceramic soveltuu monenlaiseen pukeutumiseen, niin arkeen kuin juhlaan. Ceramic-malliston kellot ovat 200-300 euron hintaisina varteenotettava vaihtoehto rannekelloa asusteena käyttävälle pukeutujalle, joka haluaa useamman kellon valikoiman järkihintaan. Bering Ceramic -mallistoon kuuluu lukuisia eri värisiä ja kokoisia rannekelloja.

Lue lisää