Ensiesittelyssä S.U.F Helsinki Makia Archipelago Edition Myrsky

Perjantaina esiteltiin S.U.F Helsingin ja Makian järjestyksessään toinen kollaboraatiokello, S.U.F Helsinki Makia Archipelago Edition Myrsky, jonka kantavana teemana on Helsinki. Ovathan molemmat yritykset ylpeitä helsinkiläisyydestään ja toimivat kaupungista käsin globaaleilla markkinoilla. Kello julkistettiin konstailemattomassa tilaisuudessa Makian Lasipalatsin myymälässä, jossa Stepan Sarpaneva esitteli uusinta Myrskyä kutsuvieraille.

Myrskyn uudet vaatteet

Myrsky on osoittautunut S.U.F Helsingille monipuoliseksi aihioksi, jonka pohjalle on voinut suunnitella hengeltään ja ilmeeltään erilaisia malleja – pohjavireen ollessa kuitenkin robusti, joka taipuu monenlaisiin tyyleihin. Kellon dna on kuitenkin niin tunnistettava, että sen tunnistaa Myrskyksi vaikka kaikki merkinnät jättäisi pois.

Makian kanssa tehdyn Archipelagon “se juttu” on tällä kertaa nähtävissä Myrskyn kellotaulussa, jossa komeilee camo-kuosina Makian tyylittelemä ja käyttämä Helsingin merialueen kartta. Näennäisesti simppeli ratkaisu on vaatinut taulutehtaalta tarkkaa työnjälkeä ja viimeistelytaitoa, sillä hillitysti koholleen painetut saaret ja niiden päälle osittain painetut indeksit ja S.U.F Helsinki -logo ei ole kellotauluissa yleisesti käytetty tekniikka vaativuutensa takia.

Suosittelemme

Rannetuntuma on myrskymäiseen tapaan moitteeton.
Rannetuntuma on myrskymäiseen tapaan moitteeton.
Makian kanssa tehdyn Myrskyn tunnistaa vetonupin logosta.
Makian kanssa tehdyn Myrskyn tunnistaa vetonupin logosta.

S.U.F Helsinki Makia Archipelago Edition Myrsky on saatavana kahtena rajoitettuna versiona. Kuvissa näkyvää teräskuorista versiota on tehty 70 kappaletta (hinta 2.700 €) ja mustaa DLC-versiota on tehty 30 kappaletta (hinta 3.300 €). Muutama Myrsky oli jo myyty ennen julkaisutilaisuutta, jonka lisäksi useampi kello myytiin paikan päällä ilmeistä päätellen onnellisille omistajille.

Kelloa myyvät S.U.F Helsinki ja Makia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat