Ensiesittelyssä Leijona Swiss -kellomallisto

Leijona on jo yli sadan vuoden ajan ollut lukemattomille suomalaisille “se ainoa oikea” kellomerkki, jonka valmistuksen alkujuuret löytyvät Sveitsistä. Sittemmin tuotanto siirtyi 1970-luvulla ensin Japaniin ja myöhemmin Kiinaan hyväksi havaittuihin tehtaisiin, joilla kellojen hintataso saatiin pidettyä mahdollisimman monen suomalaisen ulottuvilla.

Pitkän ja hienon historian omaavan Leijona-kellojen kohdalla on kuitenkin pitkään toivottu paluuta merkin juurille, mekaanisuuteen ja sveitsiläiseen valmistukseen. Tähän huutoon on kellomerkin omistava Oy Perkko vastaamassa ja vastannut, jälkimmäiseen juuri julkaistun Leijona Swiss -malliston myötä.

Leijona Swiss -mallisto

Leijona Swiss -kellomallisto on saanut inspiraationsa Leijona-kellojen kaikkien aikojen suosituimmista malleista ja merkin alkuajoilta, jolloin kellot valmistettiin Sveitsissä. Leijona Swiss -mallisto juhlistaakin sveitsiläisen kelloteollisuuden ja suomalaisen Leijona-kellon pitkää yhteistä historiaa.

Kaikki Leijona Swiss -malliston rannekellot valmistetaan nimensä mukaisesti Sveitsissä ja ne täyttävät SWISS MADE -luokituksen vaatimukset. Tästä johtuen jokaisen Leijona Swiss -mallin taulussa on merkintä SWISS MADE.

Leijona Swiss -mallistoon kuuluu viisi miesten teräskuorista rannekelloa ja neljä naisten teräskelloa. Kaikissa Leijona Swiss -malliston kelloissa koneistona toimii tarkka sveitsiläinen ETA-kvartsikoneisto. Kellojen hintahaitari on 249-399 euroa, joten se sopii vielä mainiosti suomalaisen kuluttajan kukkarolle.

Tyylinsä puolesta Leijona Swiss -malliston kellot istuvat hienosti suomalaiseen elämänmenoon. Teräsrannekkeen tilalle kun vaihtaa nahkarannekkeen, niin moni malliston kello menee mainiosti myös juhlakäytössä.

Suosittelemme

Tutustu Leijona Swiss -kellomallistoon ja jälleenmyyjiin täältä.

Lue lisää