“CUSTOM WATCH BEATMAKER” – Suunnittele oma malli Seiko 5 Sports -kellomallistoon

Seiko on aloittanut digitaalisen CUSTOM WATCH BEATMAKER -kampanjan, jossa kuka tahansa voi suunnitella omannäköisensä Seiko 5 -sporttikellon muiden äänestettäväksi. Eniten ääniä saanut kello tulee osaksi Seiko 5 Sports -mallistoa.

Tammikuun 2021 loppuun asti kestävän kampanja on hauska tapa pelillistää ja samalla saada selville, millaisista kelloista kuluttajat pitävät.

Kustomoi oma kellomallisiKampanjan idea on yksinkertainen; voit valita annetuista vaihtoehdosta itsellesi sopivimmat palaset kellonkuoren, kellotaulut, kellonkehän, osoittimien ja rannekkeen osalta. Tässä kohtaa kampanjatyökalu valitsee kellollesi oman musiikin, jonka on tehnyt joku kampanjaan osallistuvasta kahdeksasta artistista. Tämän jälkeen voit tallentaa kellosi äänestystä varten ja halutessasi jakaa suunnittelemasi kellon sosiaalisessa mediassa. Voit antaa myös äänestää tehtyjä kellomalleja sivujen kautta.

CUSTOM WATCH BEATMAKER - Seiko 5 Sports

Osallistu CUSTOM WATCH BEATMAKER -kampanjaan täällä.

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.