Brunello Cucinellin vaatteita saa Care of Carlin verkkokaupasta

Kaupallinen yhteistyö: Care of Carl

Ruotsalainen miesten pukeutumiseen erikoistunut verkkokauppa Care of Carl on tullut ryminällä Suomen markkinoille, eikä syyttä. Hyvin toimivasta kaupasta löytyy runsaasti tuotemerkkejä ja tuotteita, joiden saatavuus Suomessa on vähäistä tai sitä ei ole ollenkaan. Esimerkkinä toimii mm. italialainen Santoni, jonka kengistä minultakin löytyy positiivisia kokemuksia vuosien ajalta.

Luksusmerkki Brunello Cucinelli

Italialainen tyyli ja merkit ovat saaneet suomalaisten keskuudessa vahvan jalansijan, johon myös Care of Carl on panostanut. Uusin lisäys, joka henkilökohtaisesti lämmittää mieltäni, on legendaarinen kashmirbrändi Brunello Cucinelli, jonka neuleita pidetään yleisesti maailman ylellisimpinä.

Verkkokaupan tarjonnasta nostan esille Brunello Cucinellin kaksi klassikkoa, jotka sopivat hyvin myös suomalaiseen makuun ja tyyliin. O-aukkoinen neulepusero on tehty sataprosenttisesta kashmirvillasta ja on ylellisen pehmeä. Neulepuseroa voi pitää pehmeytensä johdosta suoraan iholla, tai sitten sen alle voi laittaa vaikkapa kauluspaidan.

Kamelinruskea shaalikauluksellinen neuletakki on tehty puolestaan villa-kashmir-silkki-sekoitteesta (60/30/10) ja se toimii mainiosti irtotakin ja jopa päällystakin korvaajana, säästä riippuen.

Care of Carlin Brunello Cucinellin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä. Jos haluat perehtyä Brunello Cucinelliin syvemmin, kannattaa lukea Kauppalehti Option mainio artikkeli.

Lue lisää